Profu’ de muzică le preda elevilor lecţii de sex

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Nu sunt vinovat! Totul a fost la vedere!". Sunt singurele cuvinte ale dascălului buzoian, acuzat de mai multe eleve minore că le-ar fi pipăit în timpul orelor de curs. Leon Rusu (55 de ani) a fost arestat preventiv pentru 10 zile pentru corupţie sexuală.

Prin afirmaţiile sale, profesorul lasă să se înţeleagă că-şi recunoaşte faptele, dar nu se consideră vinovat, pentru că nu a făcut nimic pe ascuns. Totul s-a petrecut în faţa celorlaţi elevi, după cum şi aceştia au declarat la poliţie. Mai exact, la jumătatea săptămânii trecute, în timp ce preda muzica la clasa a VII-a a Şcolii Generale numărul 1, dascălul a început să divagheze de la subiectele care se aflau în discuţie.

Totul s-a petrecut la Şcoala Generală nr. 1, din Buzău

simeon stalpnicul png

Nici mai mult, nici mai puţin, acesta a făcut pe sexologul, explicând prin gesturi fizice ceea ce spune, scrie opiniabuzau.ro. Se pare că ar fi fost şi sub influenţa băuturilor alcoolice, susţin elevii. Aşadar, a scos în faţa clasei şase eleve, pe care a început să le mângâie şi să le pipăie în zonele intime. Explicaţia? Puerilă: îi învăţa pe băieţi cum trebuie să procedeze pentru a-şi seduce partenerele.

Ceea ce i-a şocat şi mai mult pe copiii prezenţi la cursuri a fost faptul că la finalul orei, profesorul de muzică, mulţumit de prestaţia avută, a bătut palma cu câţiva băieţi. Elevii au fost aceia care au declanşat scandalul. Ei le-au povestit părinţilor, iar aceştia au sesizat conducerea şcolii. Vineri, s-a autosesizat şi poliţia, care a declanşat imediat o anchetă. Luni, profesorul Leon Rusu a fost reţinut, iar marţi seară a ajuns după gratii pentru următoarele 10 zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net