Profu’ acuzat că se iubeşte cu o elevă este tot la catedră

Ultima actualizare:

    Ioan Răducea este acuzat  de eleve că le făcea  propuneri indecente
Ioan Răducea este acuzat de eleve că le făcea propuneri indecente

Profesorul acuzat de o mamă că ar avea relaţii intime cu fiica ei elevă predă în continuare la Colegiul „Octav Băncilă“ din Iaşi. Singura măsură care s-a luat a fost mutarea lui Ioan Răducea (42 de ani) de la clasa elevei.

Membrii Comisiei de Disciplină a colegiului s-au întâlnit ieri pentru a decide soarta profesorului, dar nu au ajuns la nici o concluzie.

Aceaştia au spus că aşteaptă mai întâi rezultatul anchetei Poliţiei. Mama Alexandrei s-a arătat revoltată de modul în care acţionează Comisia de Disciplină a liceului. „Nu sunt mulţumită deloc de ceea ce au făcut. Poliţia îşi va face treaba cu privire la plângerea penală pe care am făcut-o, dar eu aşteptam de la Comisia de Disciplină o sancţiune pe linie profesională", spune mama fetei. Între timp, Ioan Răducea îşi ţine liniştit cursurile de limbă română la liceu.

Elevii vorbesc pe la colţuri şi confirmă că profesorul Răducea are un comportament inadecvat. „Ne făcea complimente la ordinea zilei. Avea şi nişte comentarii deplasate. De exemplu, la un moment dat, ne-a făcut nişte poze în clasă, iar când o colegă i-a zis dacă poate să-i dea şi ei pozele, el i-a zis că dacă vine la el acasă i le dă", spune Andra, elevă în clasa a XII-a.

simeon stalpnicul png

Elevii susţin şi că dascălul punea note în funcţie de aspectul fizic. „Cu cât aveai sânii mai mari cu atât primeai note mai mari", spune altă elevă  din clasa a XII-a.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net