Profesorul care a agresat sexual o elevă de 9 ani într-o școală din București a fost arestat

Ultima actualizare:

    Foto Protv
Foto Protv

Profesorul de sport în vârstă de 40 de ani a fost acuzat că ar fi agresat sexual o elevă de 9 ani la o școală particulară din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, conform Protv. Bărbatul de origine turcă ar fi agresat eleva în urmă cu o săptămână, însă mama fetiței a aflat abia vineri dimineată și a anunțat imediat poliția care a luat măsurile necesare.

Profesorul de sport a fost reținut de poliție după șapte ore de audieri, și în cele din urmă, el a primit un mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile. 

″În timpul programului şcolar din data de 23 martie, vineri. La finalul orei de sport domnul profesor a invitat-o să îi ofere chec şi dânsul a mers către un depozit. Dânsul a căutat între cutii, nu a găsit checul şi s-a apropiat de ea, i-a şoptit ceva ureche, a pipăit-o în zona intimă şi i-a dat pantalonii jos”, a declarat mama fetei.

Mama fetiței a explicat faptul că după ce a dat ochii din nou cu profesorul ei, fiica ei s-ar fi ascuns și i-ar fi povestit totul învățătoarei ei care a luat atitudine imediat.

Profesorul ar fi chemat-o pe micuța elevă într-o cameră de lângă sala de sport pentru a-i oferi dulciuri, iar ea ar fi acceptat. Direcțiunea școlii i-au mărturisit mamei faptul că ar fi o tradiție oferirea de recompense dulci copiilor pentru rezultatele bune. Mama elevei însă nu a fost de aceeași părere, precizând faptul că nu are nimic împotrivă cu recompensele, dar nu intr-un depozit ascuns.

“Spun că oferirea dulciurilor este o tradiție în şcoală, iar eu le-am spus că este cu totul în regulă să oferi dulciuri ca recompensă, dar nu într-un depozit”, a mai spus mama fetei.

image
image
image
image
image
image
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net