Profesorii şi elevii sar gardul ca să poată intra în clubul sportiv

Ultima actualizare:

    Doar aşa se poate  pătrunde în sediul  clubului şcolar Foto: adevarul.ro
Doar aşa se poate pătrunde în sediul clubului şcolar Foto: adevarul.ro

Clădire în care n-ai pe unde să intri! O instituţie publică a rămas fără poartă, după ce administratorii acesteia au pierdut procesul cu proprietarul terenului pe care se afla intrarea în clădire.

Clubul Sportiv Şcolar din Botoşani, instituţie subordonată Ministerului Educaţiei, nu mai are de ieri cale de acces. Clubul a pierdut procesul cu deţinătorul terenului pe care se afla intrarea în instituţie, iar acesta din urmă şi-a îngrădit proprietatea, blocând intrarea. Proprietarul spune că a fost înţelegător cu instituţia respectivă, doar că are nevoie de teren pentru a ridica o construcţie.

”De opt ani mă judec cu vecinii. Am câştigat procesul şi la Judecătorie, şi la Tribunal. Este hotărâre definitivă şi nu au voie să treacă pe la mine prin curte”, anunţă proprietarul. În momentul de faţă, ca să intre în club, atât funcţionarii de la birouri, cât şi profesorii şi elevii sar gardul, din curtea vecină, care aparţine Secţiei Naţionale de Drumuri şi Poduri. 

În momentul de faţă, sediul clubului e înconjurat din trei părţi de terenuri private. Sediul Secţiei de Drumuri Naţionale, prin curtea căruia profesorii sar gardul în club, este în retrocedare, deci va deveni, de asemenea, proprietate privată. ”O să ajungem să folosim tiroliana”, spune Constantin Nacu, directorul clubului şcolar.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net