Profesor universitar din Iași, beat la volan. Ce alcoolemie uriașă avea bărbatul

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Profesor universitar, ieșeanul Ștefan Sandu Ville Tudose (38 de ani) și-a petrexcut o noapte în arestul poliției, după ce a fost prins beat la volan. Dacă alcooltestul a arătat o alcoolemie de 1,46 miligrame de alcool pur în aerul expirat, analizele de sânge au evidențiat o alcoolemie de 3,07 miligrame alcool pur.

Nu numai că s-a urcat beat la volan, dar a și făcut tam-tam pe șosea. Marți după-amiază, profesorul Tudose se afla pe strada Smârdan din Iași, când a decis să blocheze traficul pe această arteră. Astfel, a așezat mașina pe mijlocul străzii, încât nici un autoturism nu mai putea trece pe lângă ea. Deranjat de gestul bărbatului, cu care nu a putut ajunge la nicio înțelege pentru a debloca traficul, un șofer a sunat la 112, cerând ajutorul oamenilor legii. 

Profesorul avea o alcoolemie în sânge de 3,07 miligrame alcool pur

Reclamantul a anunțat că o mașină marca Toyota a blocat traficul pe srada Snârdan, iar șoferul pare a fi sub influența băuturilor alcoolice, scrie bzi.ro. Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii, care l-au testat pe șofer, rezultatul arătând o alcoolemie uriașă: 1,46 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Surse din cadrul anchetei au precizat că profesorul avea o alcoolemie în sânge de 3,07 miligrame alcool pur.

Profesor universitar la la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad”, din Iași, Ștefan Sandu Ville Tudose a fost dus în arestul IPJ IAși, acolo unde și-a petrecut noaptea de marți spre miercuri. La expirarea celor 24 de ore de reținere, judecătorii au decis ca bărbatul să fie arestat la domiciliu. 

Citește și: 

Baia Mare: Un poliţist de la Rutieră s-a urcat băut la volan, a făcut accident și a fugit de la faţa locului

Cătălin Moroșanu, prins băut la volan. A rămas fără permisul de conducere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net