Profesor universitar din Braşov acuzat de studente de avansuri sexuale

Ultima actualizare:

Dascălul a stat în arest 29 de zile pentru acuzaţia de luare de mită. Fiindcă procurorii nu au avut probe noi pentru prelungirea mandatului, Lazăr Onisâi a fost eliberat. Acum a intrat din nou în vizorul anchetatorilor fiindcă două studente, care l-au denunţat anterior pentru luare de mită, îl acuză că le-ar fi pipăit în timp ce negociau promovarea unor examene.

Este vorba despre două studente care, pe lângă denunţul de luare de mită, au făcut şi denunţuri cu conotaţii sexuale. Ele spun că în discuţiile privind promovarea examenelor contra unor sume de bani profesorul a făcut anumite gesturi indecente”, a spus, vineri, procurorul Alina Popescu, citat de rtv.net.

Lazăr Onisâi a fost prodecan al Facultăţii de Medicină a Universităţii “Transilvania” din Braşov în perioada 2008 - 2012, iar până în momentul arestării a fost profesor universitar la disciplina Anatomie-Embriologie. De asemenea, profesorul a făcut parte din Consiliul Consultativ al Maternităţii Braşov. Profesorului i-a fost desfăcut contractul de muncă de la universitate după ce a fost arestat preventiv.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net