Profesor acuzat că şi-a sărutat elevul

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A sărutat şi pipăit un elev, le-a arătat degetul mijlociu şi le-a reprodus sunete din timpul actului sexual copiilor din clasele a III-a şi a IV-a. Este vorba de un profesor care deşi neagă toate acuzaţiile, a renunţat să mai predea la şcoala respectivă.

Părinţii copiilor din clasele a III-a şi a IV-a care învaţă la şcoala din comuna Icuşeşti, Neamţ s-au plâns direcţiunii că profesorul le hărţuieşte copiii în orele de curs.

simeon stalpnicul png

„Săptămâna trecută, băiatul meu mi-a povestit că profesorul i-a scos în pauză pe toţi elevii, mai puţin pe unul dintre ei. Copiii s-au uitat pe geam şi l-au văzut pe profesor care l-a îmbrăţişat şi l-a sărutat pe colegul rămas în clasă. Surprins că a fost observat, profesorul le-a arătat degetul mijlociu", spune mama unui elev. Un alt părinte care l-a reclamat pe profesorul de franceză spune că un astfel de comportament nu e singular la clasă.

„Băiatul meu mi-a povestit că, la o oră de curs l-a întrebat pe profesor ce e desenat în manual artătând spre o pereche de buze. Atunci, profesorul a pus gura pe carte şi a început să geamă, zicându-le copiilor că aşa vor face şi ei când vor fi mari".

Profesorul neagă toate acuzaţiile, dar a renunţat să mai predea la şcoală. Conducerea Inspectoratului Şcolar a demarat o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net