Profesoara a făcut sex cu elevul de clasa a IX-a?

Ultima actualizare:

    Dascălul acuzat că a sedus un băiat de 15 ani nu mai predă la clasa acestuiaFoto: Shutterstock
Dascălul acuzat că a sedus un băiat de 15 ani nu mai predă la clasa acestuiaFoto: Shutterstock

Acuzaţii grave la adresa unui cadru didactic! O profesoară de 30 de ani ar fi sedus un elev de clasa a IX-a în timpul unei excursii organizate de conducerea liceului. Culmea, acuzaţiile vin tocmai din partea colegilor de catedră ai femeii, după ce au observat comportamentul celor doi, care ar fi depăşit cu mult relaţia profesor-elev.

Scandalul a izbucnit la Liceul “Dr. Mihai Ciucă” din Saveni, în urmă cu câteva zile, când mai mulţi profesori au mers la Inspectoratul Şcolar Judeţean, unde s-au arătat revoltaţi de comportamentul unei profesoare faţă de un elev de clasa a IX-a. Dascălii au povestit că abia s-au întors dintr-o excursie cu elevii, în timpul careia profesoara şi-ar fi schimbat comportamentul faţă de un băiat de 15 ani.

Aceasta ar fi încercat să-l seducă, iar cei doi au devenit atât de apropiaţi, încât, la întoarcerea acasă au început să comunice pe Internet şi să îşi trimită mesaje de dragoste. Depăşiţi de situaţie, reprezentanţii IŞJ au cerut ajutorul poliţiei, care a demarat o anchetă. Pentru că au suspiciuni că relaţia este mult mai profundă, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru “act sexual cu un minor”, ancheta fiind în plină desfăşurare.

Până la aflarea concluziilor, profesoara a primit un avertisment verbal pentru “apropierea nepermisă la nivel de limbaj între profesor şi elev” şi a fost schimbată de la clasa în care învaţă acesta. Familia băiatului a cerut păstrarea identităţii sub anonimat. Acesta nu este primul caz din România în care o profesoară este implicată în relaţie amoroasă cu un elev. În trecut, alte două astfel de cazuri au şocat o ţară întreagă şi au dus la adevărate tragedii. 

A sărit pe geam după despărţirea de profesoară

2007. Iubire cu final tragic la liceul „Lucian Blaga” din Capitală. Bogdan Costache, elev în clasa XII-a s-a aruncat de la etajul nouă, de la balconul garsonierei profesoarei de română Corina Vasile. Cercetările au scos la iveală că Ralph, cum îi spuneau prietenii, şi profesoara aveau o relaţie de dragoste. După ce aceasta l-a părăsit, tânărul a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. Profesoara a fost găsită nevinovată.


    Bogdan Costache, zis Ralph
Bogdan Costache, zis Ralph

Corina Vasile
Corina Vasile

S-a sinucis din dragoste pentru profa de română

2009. Poveste similară şi la un liceu din Târgu Jiu. Părăsit de profesoara cu care avusese o relaţie, un tânăr de 19 ani a ales să moară într-un mod sinistru. Alexandru Popovici a pulverizat un spray insecticid într-o pungă pe care şi-a pus-o pe cap şi a strâns-o cu o curea.

Profesoara de română, Ramona Mischie (25 de ani), a recunoscut că a avut o idilă cu elevul însă a spus că a făcut-o din milă, pentru că tânărul făcuse o obsesie pentru ea. Ramona a rămas cadru didactic la acelaşi liceu. 

Alexandru Popovici şi Ramona Mischie
Alexandru Popovici şi Ramona Mischie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net