Profesoară din Constanţa, acuzată că făcea trafic cu minore! Iubitul ei, şeful reţelei de traficanţi

Ultima actualizare:

    Margareta Dragut
Margareta Dragut

O profesoară din Constanţa a fost acuzată că forţează fete să se prostitueze. Margareta Drăguţ le racole pe tinere, iar apoi le obliga să îşi vândă trupul.

Femeia, o profesoară respectată din Constanţa, a fost acuzată de procurori alături de iubitul e, Claudiu Giorsan Belecciu, considerat capul reţelei de traficanţi.

Mai multe victime au fost identificate, dar poliţia crede că e vorba de un număr mult mai mare de fete şi căută în continuare tinere obligate să se prostitueze de către Drăguţ.

Colegii profesoarei de 41 de ani, care lucra la Liceul Mihai Eminescu din Constanţa, au fost complet şocaţi când au aflat de ocupaţia femeii.

"În ziua în care a fost arestată a venit la şcoală ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu a lipsit de la nicio oră şi nu am avut probleme cu ea. Nu mă aşteptam la aşa ceva", a povestit directoarea Camelia Ciurescu.

Procurorii susţin că femeia a lucrat cu iubitul ei, în vârstă de 47 de ani, capul reţelei de traficanţi. Drăguţ posta anunţutri pe internet în care oferea doritorilor minore care lucrau într-un salon de masaj din Constanţa, Pink Cats.

În plus, se pare că reţeaua avea ajutor şi din partea a doi poliţişti, Lucian Borcea şi Nicolae Peniu, care duceau prostituatele la locurile de întâlnire.

Profesoara, care a fost arestată în ianuarie şi care a început să racoleze fete în 2012, a fost eliberată pe cauţiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net