Profa şi elevul minor se iubeau de peste patru luni

Ultima actualizare:

    Pentru fapta sa,  profesoara iubăreaţă  riscă pedeapsa  cu închisoarea  între 3 şi 10 ani
Pentru fapta sa, profesoara iubăreaţă riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani

Profesoara din Alba acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev din clasa la care preda, în vârstă de 14 ani, şi-a dat demisia din învăţământ. Femeia este cercetată, sub control judiciar, pentru act sexual cu un minor.

Ca-n filme! Numai că nu elevul a făcut o pasiune pentru profa de engleză, ci femeia de 34 de ani şi-a încercat farmecele pe băiatul de 14 ani. Iar acesta nu mai e un scenariu de film, ci s-a întâmplat în realitate la Şcoala Gimnazială “David Prodan” din Săliştea, Alba. Povestea a ieşit la iveală joi, dar încă de la începutul săptămânii, profesoara îşi dăduse demisia. Ştia ce o aşteaptă! În şcoală s-a aflat că un elev din clasa a opta are în telefonul mobil poze compromiţătoare cu femeia de 34 de ani.

”Doamna profesoară e titular al sistemului de învăţământ, are o vechime de 10 ani. Preda la clasa unde era elevul. Nu am ştiinţă ce s-a întâmplat, nouă ni s-a adus la cunoştinţă doar că există acele poze compromiţătoare. Din ce am fost informaţi nu rezultă că ar fi recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu elevul”, a precizat, pentru adevarul.ro, Monalisa Borza, inspectorul general adjunct.

Ei bine, procurorii spun că profesoara  ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul, de trei ori, în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019. ”Poliţia s-a sesizat în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba, citat de adevarul.ro. 

«Era o profesoară foarte ataşată de copii»

Colegii profesoarei sunt şocaţi de ce au aflat. Directorul Şcolii Gimnaziale ”David Prodan” din Săliştea, Ionela Suciu, a spus că ea a fost cea care a sesizat poliţia. ”Eu personal nu am găsit nici o poză, dar am aflat că unul dintre elevii noştri deţine poze compromiţătoare cu una dintre profesoarele noastre. Am informat Inspectoratul Şcolar şi Poliţia din Săliştea şi am făcut o sesizare la Poliţia din Alba Iulia”, a spus directoarea. Aceasta a completat că profesoara în cauză era foarte ataşată de copii şi nu a dat de bănuit niciodată că ar fi în stare de aşa ceva. 

”Era o profesoară foarte bună, foarte ataşată de copii, copiii foarte ataşaţi de ea. Nu mi-am imaginat niciodată că s-ar putea întâmpla aşa ceva. Nu mai lucrează în învăţământ acum, pentru că şi-a dat demisia. Nu ştiu detalii referitoare la întâlnirile lor, dar cu siguranţă nu au avut loc în şcoală”, a completat Ionela Suciu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net