Procurorul general al României: ” DNA este o structură de elită”

Ultima actualizare:

    Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marți dimineață, că "nu este scandal în DNA, ci în jurul DNA", iar Direcția Națională Anticorupție este "o structură de elită a Ministerului Public, în care UE a investit bani mulți, care are un corp de elită".

Procurorul general a afirmat că nu a primit "nicio înștiințare oficială" privind evaluarea pe care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat-o pentru activitatea managerială de la DNA și la Parchetul General, dar a adăugat că "ministrul Justiției are dreptul să ceară o asemenea verificare".

DNA "își va clarifica în zilele imediat următoare toate problemele", mai spune Augustin Lazăr. El consideră că "Scandalul (din jurul DNA - n.red.) este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care își doresc oprirea luptei anticorupție."

Augustin Lazăr a mai spus că "Nu mă tem de nimic, Ministerul Public este o instituție puternică, echilibrată, care își face datoria în conformitate cu legea"

"Sugerați dumneavoastră că există scandal în DNA. Scandalul este în jurul DNA. (...) Scandalul este produs, nu dezinteresat, de anumite canale media care își doresc oprirea luptei anticorupție”, a spus Lazăr.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net