Procurorii, în război cu banca pentru casa Elodiei

Ultima actualizare:
Cristian Cioacă
Cristian Cioacă

Scandal monstru pe apartamentul în care au locuit Elodia şi Cioacă. Imobilul este revendicat atât de bănci, cât şi de procurorii care au anchetat dispariţia avocatei.

O bancă din Braşov încearcă să-şi recupereze un credit de 65.000 de euro, acordat lui Cristian Cioacă în anul 2003. Cu banii împrumutaţi de la bancă, poliţistul şi avocata şi-au cumpărat apartamentul în care se presupune că a fost ucisă Elodia.

După dispariţia avocatei, în septembrie 2007, nimeni nu a mai achitat ratele, aşa că banca a cerut executarea silită a imobilului.

În apartamentul lui Cristian Cioacă,anchetatorii au găsit urme de sânge pe pereţi şi podea

elodia
elodia

Problema este că şi statul român râvneşte la "locuinţa groazei". Ţinânt cont de faptul că s-a cheltuit o sumă uriaşă pentru investigaţii, peste 250.000 de lei noi, procurorii de la Parchetul General vor confiscarea apartamentului şi pentru asta se află în plin proces cu instituţia bancară.

În momentul în care s-a început urmărirea penală, procurorii au pus sechestru pe apartamentul aflat sub credit ipotecar, sechestru menţinut şi după ce poliţistul a fost trimis în judecată.


    elodia
elodia

Speriaţi că îşi pot pierde banii, reprezentanţii băncii au deschis proces şi au reuşit să obţină executarea silită a imobilului, în aprilie 2013. În luna septembrie, Parchetul General a contestat această hotărâre. Şi asta pentru că apartamentul se presupune că a fost locul crimei, acolo unde Elodia ar fi fost omorâtă şi tranşată.

Ancheta în cazul Elodiei Ghinescu a demarat în august 2007, la câteva zile după dispariţia avocatei. Subiectul a deschis o lungă anchetă a poliţiei şi procuraturii, puternic mediatizată.

Ani de zile, mii de jandarmi şi poliţişti au răscolit ţara în căutarea Elodiei, însă fără succes. În casă au fost găsite urme de sânge pe uşa dormitorului, pe pereţi şi în baie, însă trupul avocatei a fost de negăsit. În decembrie anul trecut, soţul Elodiei, poliţistul Cristian Cioacă, a fost reţinut preventiv, câteva luni mai târziu fiind condamnat la 22 de ani de închisoare pentru uciderea Elodiei.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net