Procesul împotriva prinţesei Irina, amânat până pe 14 iulie

Ultima actualizare:

    Cine sunt soţii Walker
Cine sunt soţii Walker

Un judecător federal a amânat până în iulie procesul penal împotriva prinţesei Irina, soţului său şi altor 16 persoane, relatează site-ul oregonlive.com, citat de Mediafax. Aceştia sunt acuzaţi de organizarea unor lupte de cocoşi.

Procesul inculpaţilor, între care se află şi Irina Walker, a treia fiică a Regelui Mihai, era programat să înceapă marţi. Însă părţile au solicitat amânarea, continuând discuţiile pentru soluţionarea cazurilor cu procurori de la Washington şi din Oregon, potrivit site-ului.

Judecătorul districtual Michael Mosman a stabilit data de 14 iulie pentru începerea procesului, programat să dureze cinci zile.

Potrivit procurorilor Guvernului, Irina Walker şi soţul său John Wesley Walker au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi la ferma lor de lângă Irrigon, în ţinutul Morrow din statul Oregon, în perioada aprilie 2012-mai 2013.

Inculpaţii sunt acuzaţi inclusiv de conspiraţie în vederea încălcării legii protecţiei animalelor şi sponsorizarea sau prezentarea animalelor într-o afacere cu lupte de animale.

Prinţesa Irina, acuzată că a găzduit, împreună cu soţul său, lupte de cocoşi la ferma sa din Oregon, lucra la snack-bar, unde vindea bere şi taco (mâncare tradiţională mexicană), potrivit unei înregistrări video realizate de doi informatori sub acoperire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net