Probleme la vot în Londra? Gabriela Firea: "S-a votat multiplu"

Ultima actualizare:

    Gabriela Firea Foto: Arhiva personală
Gabriela Firea Foto: Arhiva personală

Gabriela Firea a declarat că preşedintele secţiei de votare 152 din Londra a refuzat să întrerupă procesul electoral după ce mai mulţi votanţi ar fi introdus în urnă mai mult de un buletin de vot de persoană.

Firea susţine că la secţia de votare din Londra a avut loc o ilegalitate şi că mai multe persoane au luat buletine multiple de vot.  

„De asemenea, aş vrea să vă informez în legătură cu faptul că la Londra, la secţia 152, s-a întâmplat un incident, noi spunem chiar mai mult, o ilegalitate. Mai mulţi votanţi şi-au luat singuri ştampila şi mai multe buletine de vot cu care au intrat în cabină, le-au ştampilat - repet, mai multe buletine de vot, nu doar unul singur de persoană - ulterior introducându-le în urnă”, a declarat Firea, conform Mediafax.

Ea a menţionat că preşedintele secţiei de votare de la secţia nr. 152 din Londra a refuzat să întrerupă procesul de votare.

„În acest moment solicităm BEC să ia măsurile legale care se impun, de asemenea şi Biroului Electoral pentru Străinătate”, a mai spus Firea.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net