Probleme la plata rovinietei! Serverul nu funcționează

Ultima actualizare:

    Drumurile naționale si autostrăzile sunt împânzite de camare care te depistează dacă ai plătit rovinietafoto: arhiva personală
Drumurile naționale si autostrăzile sunt împânzite de camare care te depistează dacă ai plătit rovinietafoto: arhiva personală

Aveți mare grijă dacă ați programat o ieșire din oraș pentru aceste sărbători! Taxa de drum nu poate fi achitată la benzinării și nici prin SMS, sâmbătă, din cauza unor defecţiuni tehnice la serverul care stochează datele. Vestea bună este că șoferii care vor fi surprinși în trafic de camerele video nu vor fi amendați.

Serverul CNADNR care stochează datele despre emiterea şi monitorizarea taxei de drum nu funcţionează încă de sâmbătă dimineaţă, astfel că nu pot fi achiziţionate roviniete nici de la benzinării, nici achitate prin sms, anunţă reprezentanţii instituţiei. "Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România informează participanţii la trafic că  în urma unor defecţiuni tehnice survenite la sistemul informatic de emitere, gestiune şi monitorizare a rovinietei, achiziţionarea acesteia, precum şi plata taxei de trecere la podurile Dunărene (peaj), prin intermediul sistemului, sunt oprite", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Potrivit oficialilor,"pe perioada în care sistemul nu funcţionează, nu vor fi emise procese verbale de constatare a contravenţiei pentru cei surprinşi în trafic fără rovinietă".

Pe drumurile naţionale din ţara noastră sunt funcţionale aproape 100 de camere prin care se poate verifica dacă şoferul a achitat taxa de drum.

Din cauza defecţiunii tehnice, sâmbâtă, nu poate fi achitată nici taxa prin SMS la podul de la Feteşti, pentru că plata acesteia funcţionează pe acelaşi sistem ca cel al rovinietei. Totuşi, şoferii care trec pe la Podul Feteşti, au la dispoziţie 24 de ore pentru a da mesajul pentru plata taxei, după momentul trecerii.

image
image
image
image
image
image
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net