Proaspăt ieşit din spital, Ponta se dă cu vaporu’ pe val! Cum arată luxoasa navă de croazieră pe care îşi petrece premierul vacanţa FOTO

Ultima actualizare:

    Oasis of the Seas a fost construit în Finlanda şi a costat 1,1 miliarde  de euroFoto: royalcarribbean.com
Oasis of the Seas a fost construit în Finlanda şi a costat 1,1 miliarde de euroFoto: royalcarribbean.com

Victor Ponta (42 de ani) iubeşte vacanţele luxoase, în destinaţii cât mai îndepărtate. De câteva zile, premierul se relaxează, alături de familie, pe cel mai mare vas de croazieră din lume, undeva prin Caraibe. Se pare că a plătit pentru acest răsfăţ circa 6.000 de dolari.

În ultimul an, premierul României a parcurs zeci de mii de kilometri pentru a se relaxa în locuri exotice, departe de ochii lumii, deşi, de curând, spunea pe Facebook: „Sunt foarte, foarte sigur că cel mai frumos loc din lume este la noi în România!”. Abu Dhabi, Dubai, Qatar sunt doar câteva exemple de vacanţe exotice. Chiar şi operaţia la genunchi a preferat s-o facă în afara ţării, la Istanbul. De 11 zile e plecat în concediu. Prima escală, la Miami, în SUA. A stat doar două zile aici, pentru că, la 1 august, Victor Ponta, soţia sa, Daciana Sârbu, şi cei doi copii s-au îmbarcat, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida,  pe cel mai mare şi mai luxos vas de croazieră din lume, Oasis of the Seas, potrivit euractiv.ro. O croazieră de vis în Caraibe!

Click! pe imagine pentru a mări

Vasul, un adevărat oraş plutitor, le pune la dispoziţie pasagerilor  restaurante, baruri, săli de spectacole, patinoar, terenuri de sport, piscine, tiroliană, teatre, magazine şi parcuri.

Nu lipsesc  nici cazinourile
Nu lipsesc nici cazinourile

Se pare că premierul s-a cazat într-un apartament de lux. Un oficial al companiei americane, citat de euractiv.ro, a precizat că „preţul unui apartament de lux, pe Oasis, săptămâna aceasta, este de 5.933 $ pentru două persoane, incluzând taxele”.

Terenuri de sport veritabile
Terenuri de sport veritabile

Printre atracţiile de pe vas se numără şi piscinele
Printre atracţiile de pe vas se numără şi piscinele


    Printre atracţiile de pe vas se numără şi piscineleFoto: royalcarribbean.com
Printre atracţiile de pe vas se numără şi piscineleFoto: royalcarribbean.com

Pe unde s-a mai plimbat în ultimul an

  • Noiembrie 2014. A sărbătorit înfrângerea de la prezidențiale în Dubai. Imediat după alegeri, în noiembrie 2014, când Ponta a pierdut în fața lui Iohannis, premierul a petrecut înfrângerea în Abu Dhabi, alături de Sebastian Ghiţă şi alţi câţiva prieteni. Ponta şi amicii lui au fost fotografiaţi într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Abu Dhabi, One, unde numai intrarea costă 150 de dolari de persoană. Noaptea următoare, distracția s-a mutat în Cavalli Club, un exclusivist local din Dubai, unde petrecăreții au plătit 12.000 de drahme pe consumație, echivalentul a peste 2.600 de euro.
  • Aprilie - Mai 2015. Turneu de lux în Emiratele Arabe. În perioada 29 aprilie – 5 mai, premierul Victor Ponta a fost plecat într-un turneu de lux, în Arabia Saudită, Qatar, Kuweit şi Emiratele Arabe Unite. El a fost însoțit de zece parlamentari și de socrul său, Ilie Sârbu. Deplasarea s-a făcut cu o cursă specială pusă la dispoziţie de către Guvern, iar Senatul şi Camera Deputaţilor au asigurat banii de cazare şi diurnă pentru cei zece parlamentari selectaţi să-l însoţească. O vacanţă în Emiratele Arabe costă cel puţin 630 de euro, pentru 7 nopţi de cazare şi transport cu avionul.
  • Iunie-Iulie 2015. Trei săptămâni în Turcia, la Istanbul. Victor Ponta a plecat din ţară pe 13 iunie, imediat după ce în Parlament a fost respinsă moţiunea de cenzură a PNL, el fiind surprins la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku, în spatele preşedintelui rus Vladimir Putin.  Fără să anunţe oficial nimic, Ponta a plecat de la Baku la Istanbul, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi. Apoi, el a preferat ca şi perioada de recuperare să o petreacă tot la Istanbul. În total, trei săptămâni a stat premierul în Turcia.
  • 6 Iulie 2015. La o cafea, în Miami. Pe 29 iulie, premierul a intrat în concediu, zi în care a luat avionul spre Statele Unite ale Americii. La 30 iulie, Victor Ponta a fost fotografiat de un român pe aeroportul din Miami. El se afla la o cafenea, alături de fiul său, Andrei (12 ani). Fotografia a apărut imediat pe o rețea de socializare. „Premierul nostru penal, la Starbucks Coffee-Miami International Airport! Ce bine să ai prieteni la Miami, mulţumesc pentru foto!”, a scris, pe Facebook, Magda Bistriceanu,  care a postat fotografia primită de la un amic.

Bote a fost, anul trecut, pe acelaşi vas

Creatorul de modă Cătălin Botezatu (48 de ani) s-a răsfățat pe cel mai mare vas din lume, anul trecut, când a navigat cinci zile din Malaga (Spania), prin strâmtoarea Gibraltar, apoi pe Oceanul Atlantic, destinația finală fiind Rotterdam (Olanda). „Am mai fost pe vase de croazieră, însă acesta este cel mai mare, cel mai spectaculos. Nici nu realizezi că ești, de fapt, în mijlocul mării sau al oceanului”, a povestit Bote, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net