Pro Tv şi-a schimbat oficial sigla. Cum arată acum

Pro TV a trecut de la sigla clasică, „subliniată“ de trei linii colorate în roşu, verde, albastru, la o variantă alb-negru şi semitransparentă, odată cu avizul din partea CNA.

Schimbarea s-a produs în timpul emisiunii lui Cătălin Măruţă, de vineri seară (15 ianuarie). Noua identitate urmează să apară şi la Ştirile Pro TV. Ştiri pe aceeaşi temă Pro TV îşi modifică sigla şi marchează cea mai importantă schimbare a Pro TV a început să folosească noua siglă, care a fost aprobată oficial, marţi, de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA). Astfel, în locul logo-ului Pro TV, „subliniat“ de trei linii colorate în roşu, verde, albastru (RGB - culorile primare din televiziune), a rămas o variantă monocromă şi semitransparentă, scrie paginademedia.ro.

Zoom
Foto: Captură Kanal D

Noul logo a fost folosit imediat după Ştirile Pro TV de la ora 17:00, odată cu începerea emisiunii „La Măruţă“. Pro TV a mai operat o modificare şi anume: în pauzele publicitare, sub sigla postului, apare adresa site-ului postului TV. Tot în acelaşi loc sunt trecute „marcajele“ emisiunilor: „direct“ sau „reluare“, arată aceeaşi sursă citată. Modificarea nu a fost făcută şi în cadrul Ştirilor Pro TV, acolo unde a rămas sigla veche. Cele trei culori dispar din logo-ul staţiei, dar se vor regăsi în alte elemente din grafica postului. Pe lângă Pro TV, şi Pro TV HD îşi va schimba „înfăţişarea“. În cazul Pro TV HD sigla va include şi literele „HD“, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de marţi, 12 ianuarie, a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), care a aprobat modificarea identităţii grafice. Este pentru prima dată în istoria Pro TV când această televiziune va avea o siglă alb-negru. Totodată, este pentru a doua oară de la lansarea Pro TV când această televiziune îşi modifică sigla. Anterior, sigla a suferit o uşoară modificare în momentul lansării Pro TV HD.

loading...
Loading...

Citește și

  • sigla pro tv

    PRO Tv trece prin schimbări importante de o bună bucată de vreme. Noua conducere pare hotărâtă s-o rupă definitiv cu trecutul legat de numele lui Adrian Sârbu. După ce au renunțat la emisiuni și seriale-simbol, a venit rândul siglei. Conform informațiilor oferite de Mediafax, noua siglă nu va mai fi colorată, ci alb-negru și semitransparentă.

  • sigla pro tv

    A ajuns cuțitul la osul financiar al televiziunii înființate în urmă de 20 de ani de Adrian Sâtbu, Conducerea PRO TV a decis să renunțe la o emisiune care există în grila de programe de 15 ani. „Omul care aduce cartea”, realizată de criticul literar Dan C. Mihăilescu (61 de ani), va putea fi urmărită ultima oară la PRO TV în ultima zi a anului.