Pro Tv l-a eliminat de la «Românii au talent» pe Andrei Grigoriu

Ultima actualizare:

    Andrei Grigoriu a participat la "Românii au talent", unde a desenat-o pe sora lui Captură Pro TV
Andrei Grigoriu a participat la "Românii au talent", unde a desenat-o pe sora lui Captură Pro TV

Pro TV a anunţat, joi, că Andrei Grigoriu, care a fost condamnat pentru complicitate la crimă, a fost eliminat din emisiunea "Românii au talent", televiziunea cerându-şi totodată scuze pentru această situaţie şi precizând că nu a cunoscut iniţial situaţia juridică a acestuia.

"După difuzarea ediţiei cu numărul trei «Românii au talent», Pro TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor. Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă, sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context", se spune într-un comunicat publicat, joi, pe site-ul protv.ro.

Potrivit Pro TV, conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. "Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său. Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune", mai spune Pro TV.

«Românii au talent»: Andrei Grigoriu a fost închis pentru complicitate la crimă

Andrei Grigoriu a fost eliberat condiţionat la exact 11 ani de la crima care i-a schimbat pentru totdeauna viaţa. Într-un interviu pentru televiziunea locală Telenova, acordat cu puţin timp înainte de eliberare, Grigoriu susţinea că şi-a ajutat prietenul, care a ucis-o pe tânăra de 25 de ani, să scape de hainele pline de sângele victimei şi că nu a fost martor direct la comiterea agresiunii.

Andrei a rememorat şi perioada petrecută după gratii. ”După ce am fost arestat, nu ştiu cum a trecut prima zi. Ştiu doar că nu am dormit deloc primele trei zile. Aveam atâtea întrebări şi nici un răspuns... Mama mi-a spus la vizită că am fost condamnat la 16 ani de închisoare. Din 45 de minute, cât dura vizita, cam 30 de minute am plâns. Am tot sperat că, la recurs, această pedeapsă va fi micşorată... Am realizat ce se întâmplă abia în momentul în care mama s-a îmbolnăvit şi mi-am dat seama că pot să o pierd şi nu am cum să merg acolo să fiu lângă ea. Sora mea este cea care m-a ajutat să trec peste aceşti 11 ani. Avea 14 ani când am intrat în închisoare, acum are 25 de ani, dar tot surioara mea mai mică rămâne. Ea m-a susţinut întotdeauna. Atitudinea ei şi susţinerea ei m-au motivat să fiu mai bun, să fac ceva cu viaţa mea când ies de aici”, declara Andrei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
suflet pixabay jpg
Boieri fanarioţi călare şi o trăsură cu o familie de boieri de prim rang; desen de Chevalier Auguste de Henikstein
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net