A privit 15 minute cum iubitul îi ucide tatăl

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A şocat o ţară întreagă, la sfârşitul anului trecut, dând dovadă de o cruzime ieşită din comun. O elevă premiantă de 16 ani a plănuit să-şi ucidă tatăl, ajutată de iubitul ei, cu doi ani mai mare. L-au desfigurat cu zeci de lovituri de vătrai, apoi au spus că aşa l-au găsit. Acum, cei doi tineri au fost trimişi în judecată pentru omor calificat.

Lăsată în grija tatălui după ce mama ei a plecat la muncă în străinătate, Andreea Ciocea (16 ani) se afla în relaţii tensionate cu părintele.

Acesta văzuse pe internet câteva fotografii indecente cu fiica lui. Mai mult, bărbatul nu a fost niciodată de acord cu relaţia pe care tânăra o avea cu Ion Sorin Brînzan (18 ani). Astfel, eleva a pus la cale un plan pentru a scăpa de reproşurile pe care le primea de la tatăl ei. S-a hotărât să-l omoare şi şi-a rugat iubitul să o ajute. Au stabilit şi data: 24 noiembrie 2012. S-au hotărât să îl aştepte acasă, nu înainte de a face sex chiar în patul bărbatului.

Cadavrul lui Ion Ciocea a fost găsit abia a doua zi

simeon stalpnicul png

Apoi, cei doi au stins toate luminile şi s-au ascuns în curte în aşteptarea lui Ion Ciocea (38 de ani), pregătiţi să-l atace. Tatăl adolescentei a ajuns acasă în jurul orelor 00:30, în stare de ebrietate.

S-a dat jos din taxi, a intrat în curte, iar când a ajuns la colţul casei a fost lovit de Sorin cu o bară de metal. Apoi, tânărul susţine că s-a retras în spatele curţii, unde spaţiul este mai mare, pentru ca victima să-l urmeze şi să o poată lovi mai bine.

Bărbatul a mers după el şi acolo Sorin i-a aplicat în zona capului mai multe lovituri cu cârligul din fier, doborându-l la pământ. La un moment dat, s-a apropiat de cei doi şi Andreea, care l-a lovit pe tatăl său cu un vătrai în cap, apoi i l-a înmânat iubitului, şi i-a spus: „Loveşte-l cu ăsta!".

Tânărul susţine că a continuat să-l lovească circa 15 minute şi nu s-a oprit până când aceasta nu a mai mişcat. În tot acest timp, Andreea stătea şi privea mulţumită. Procurorii au fost surprinşi de cruzimea cu care a fost înfăptuită crima.

Victima a fost efectiv desfigurată, având multiple răni şi oase zdrobite. Mai multe resturi umane au fost găsite pe gardul din beton lângă care a căzut victima. Andreea Ciocea a anunţat a doua zi că şi-a găsit tatăl mort în curte şi că nu ştie ce s-a întâmplat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net