Priscilla vinde rochiţe sexy pe bandă rulantă

Ultima actualizare:

    Modelul pe care-l  poartă Priscilla  costă 399 de lei
Modelul pe care-l poartă Priscilla costă 399 de lei

După ce a încins imaginaţia bărbaţilor cu un pictorial incendiar în ziarul Click!, Priscilla Gutiţă (24 de ani) s-a făcut designer vestimentar. Dacă în urmă cu doi ani muncea de zor la maşina de cusut din sufragerie, acum bruneta are propriul atelier de creaţie şi rochiţele ei sexy se vând ca pâinea caldă.

Priscilla şi-a îndeplinit visul. Olteanca a reuşit în mai puţin de doi ani să pună pe picioare o afacere pornită timid într-o cameră din apartamentul ei. Bruneta şi-a deschis de ceva timp în centrul Capitalei un atelier în toată regula. Are cinci croitorese care robotesc ca nişte albinuţe zi de zi, pentru ca ţinutele să iasă impecabil şi clientele să fie mulţumite.

“Misstio Boutique e visul meu împlinit. Toate modelele noastre se pot comanda de pe site. Avem în colecţie ţinute de zi, rochii de ocazie, costume de baie, cardigane pentru plajă şi multe altele. Cam tot ce-şi poate dori o domnişoară în materie de haine. Pe lângă asta facem pe comandă orice rochiţă dorită de clientă”, ne-a spus Priscilla.

Iată rochiţele create de Priscilla

Are peste 50 de modele în colecţie

 Rochiile create de brunetă sunt din mătase, piele, dantelă sau paiete. Preţurile sunt pentru toate buzunarele şi încep de la 160 de lei şi pot ajunge şi la 3.000 de lei pentru o rochie pe comandă. În atelier are peste 50 de modele în toate culorile. “Cel mai bine se vând rochiile de seară, cele cu paiete sau cele în culori tari cu «crăpături» pe picior. Într-o astfel de rochie nu ai cum să dai greş. Vei fi sigur senzaţia serii. La fel de bine merg şi costumele de baie şi cardiganele, care te scot din anonimat într-o zi de plajă”, a conchis olteanca. Ce-i drept, credem că mulţi bărbaţi şi-ar dori ca iubitele lor să-şi înnoiască garderoba cu ţinutele Priscillei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net