Principele Nicolae, soția și fiica, primul Paște în trei. Ce frumoși sunt în port popular!

Ultima actualizare:

    Fostul Principe Nicolae și soția sa le-au arătat fanilor poze de la primul Paște pe care îl petrec în formulă de 3Foto Facebook
Fostul Principe Nicolae și soția sa le-au arătat fanilor poze de la primul Paște pe care îl petrec în formulă de 3Foto Facebook

Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, sărbătoresc primul Paște împreună cu fiica lor, în straie de sărbătoare. Chiar și Maria Alexandra, mezina familiei, totodată și strănepoata regelui Mihai, poartă costum tradițional în ziua de Paște.

Din momentul în care fiica lor a venit pe lume, fostul principe Nicolae și Alina nu s-au ferit să se mândrească cu ea și să le-o arate urmăritorilor. Aceștia au arătat-o pe Maria Alexandra și la botez, chiar și de Crăciun, la toate ocaziile importante de până acum.


    Foto Facebook
Foto Facebook

Începând cu vârsta de șase luni de când a venit pe lume, Maria Alexandra poartă straie populare, de sărbătoare. Fostul principe Nicolae a transmis cu ocazia Paștelui un mesaj special, dar a arătat și câteva poze de familie. El și soția poartă haine tradiționale, dar cea care atrage atenția e fiica lor, îmbrăcată într-o rochiță roșie.


    Foto Facebook
Foto Facebook

„Hristos a Înviat! Sărbători Pascale binecuvântate!”, a scris acesta în mediul online. Cei care au remarcat fotografiile au reacționat cu mii de aprecieri, dar și comentarii. „Cât de repede a crescut păpușa drăgălașă. Să trăiască alături de părinții ei îndrăgiți de noi. (…) Sărbători cu bine!”

Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie 2020

În 8 noiembrie 2020, fostul Principe Nicolae anunța, bucuros, că a venit pe lume fiica lui și a Alinei Binder.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României.

Prințul Nicolae al României mai are o fetiță de 5 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a luptat ca micuța ei să aibă un tată și în acte. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019, după ce Nicoleta Cîrjan a acceptat să facă două teste de paternitate, așa cum și-a dorit ea. Din acel moment, nepotul Regelui Mihai şi-a asumat toate responsabilităţile în calitate de părinte.

Cum s-a schimbat viața fostului principe Nicolae de când a devenit tată

„Dumnezeu ne-a dat un dar. Dar nu numai. Trebuie să spun că sunt foarte mândru de soţia mea pentru tot ce a făcut şi deja văd ce mamă bună este. Cea mică este liniştită. Bineînţeles că ne trezim pentru a îi da de mâncare, dar în principiu cea mică este foarte cuminte.Avem noroc (râde). Avem şi bunicii aproape. Însă noi ne-am descurcat foarte bine şi singuri până acum. În această perioadă stăm în Bucureşti. Toată lumea ne-a zis că trebuie să dormim, să facem camera copilului şi aşa mai departe. Partea materială este uşor de pregătit. Dar psihic şi fizic este complet altceva şi nu cred că te poţi pregăti pentru aşa ceva. Cu bune şi rele, experienţa este una absolut minunată.”, povestea principele Nicolae în noiembrie 2020. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net