Prinţul Charles, în vizită în judeţul Mureş

CLIIMA20120606_0146_1.jpg

Printul Charles se află într-o vizită privată în România (Foto: Arhivă)
Citeste tot despre: 

Prinţul Charles a ajuns în Târgu-Mureş, într-o vizită privată. Viitorul rege al Marii Britanii a aterizat pe Aeroportul Transilvania şi a plecat în trombă către localitatea Saschiz, unde deţine o proprietate.

Nici nu a ajuns bine la Târgu-Mureş, că prinţul Charles a şi plecat către Saschiz, unde moştenitorul tronului Marii Britanii deţine o vilă. De altfel, prinţul deţine în total opt proprietăţi în România, în judeţele Mureş, Braşov, Sibiu, Maramureş şi Covasna, fiind îndrăgostit de modul de viaţă transilvan, pe care l-a lăudat ori de câte ori a avut posibilitatea, în presa din Albion.

„În Transilvania este minunată această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător, care lipseşte în Marea Britanie"
, a declarat prinţul Charles anul trecut, citat de Daily Mail.

Colaborare cu Ministerul Turismului?

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat că Guvernul elaborează o strategie împreună cu Casa Regală a Angliei, mai exact cu reprezentanţii Prinţului Charles, pentru promovarea turismului în Carpaţi.

”Am avut o întâlnire cu consilierul Prinţului Charles, în care i-am mulţumit Prinţului pentru efortul pe care l-a făcut şi pentru sprijinul permanent pe care l-a acordat Guvernului României. Trebuie să dezvoltăm turismul de nişă, în aşa fel încât să creăm locuri de muncă şi un plus de valoare în economia naţională", a spus Hellvig.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1