Prințul Charles a venit la Guvern cu o armată de subalterni

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles  s-a văzut ieri cu  premierul românFoto: Mihai Ionescu
Prinţul Charles s-a văzut ieri cu premierul românFoto: Mihai Ionescu

Prinţul Charles a venit luni în România. După ce aeronava personală a aterizat pe Aeroportul ”Henri Coandă”, Alteţa Sa Regală s-a grăbit să ajungă la întâlnirile planificate. Prima, la ora 15.40, la Cotroceni, unde a avut o întrevedere cu preşedintele Klaus Iohannis, iar la ora 16.20, la Palatul Victoria, unde-l aștepta premierul Dacian Cioloş.

A venit însoțit de o armată de oameni. Nu mai puțin de 13 la număr, iar primul-ministru a făcut onorurile de gazdă. După discuțiile oficiale, prințul Marii Britanii a plecat pe Valea Zălanului, la conacul lui, unde vrea să stea două zile retras în natură, după care va pleca la Viscri, la cea de-a doua proprietate din România.

”Alteţa Sa Regală va vizita Viscri pentru inaugurarea centrului de pregătire meşteşugărească ­ “The Prince of Wales’s Training Centre”, ­cu ocazia primei aniversări a fundaţiei sale”, anunță Ambasada Marii Britanii.

Un hambar a fost transformat, iar vechea casă a fost extinsă pentru a găzdui ucenici din întreaga ţară. Fundaţia va oferi 12 cursuri, de care vor beneficia 150 de țărani din Transilvania şi Moldova.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net