Prinţul Charles se relaxează cu agenţii după el

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles a salutat  ieri presa la plecarea din  Valea Zălanului. În schimb,  agenţii săi l-au îndemnat  să urce repede în maşina
Prinţul Charles a salutat ieri presa la plecarea din Valea Zălanului. În schimb, agenţii săi l-au îndemnat să urce repede în maşina

Prinţul Charles e cu adevărat îndrăgostit de România! Moştenitorul Coroanei Britanice vine în Transilvania ori de câte vrea să se relaxeze! Fotoreporterii Click! l-au surprins, ieri, la plimbare prin Saschiz şi Archita.

Imediat după Jubileul Reginei, care a marcat 60 de ani de la încoronarea Elisabetei a II-a, fiul ei a „fugit" în România.

Şi când a ieşit pe poarta casei, Charles a fost însoţit de doi agenţi

simeon stalpnicul png

Prinţul Charles a aterizat acum două zile pe aeroportul din Târgu Mureş şi a avut un program încărcat: a vizitat mai multe sate, dar şi fabrici sau case ale oamenilor din satele transilvănene Saschiz, Miclăşoara şi Archita. Joi seară, acesta a ajuns la proprietatea sa din Valea Zălanului, unde a fost aşteptat de bunul său prieten, contele Kalnoky Tibor, unde a şi înnoptat.

De remarcat este şi faptul că muncitorii au lucrat toata ziua în curtea proprietăţii pentru a face curat şi a pregăti locul pentru vizita prinţului, totul arătând imaculat.

simeon stalpnicul png

Vineri, în jurul prânzului, fotoreporterii Click! l-au surprins la plimbare. Agenţii de securitate britanici nu au mai lăsat presa să se apropie, şi nu au mai vrut să dea detalii despre itinerariul prinţului, spunând că este o vizită privată.

Însă Charles, când a ieşit din curte, a salutat cu drag presa şi a spus că ar vrea şi ca englezii să se asemene românilor la capitolul ospitalitate şi prietenie. Apoi tot alaiul a plecat spre o destinaţie necunoscută, agenţii de pază blocând drumul fotoreporterilor pentru a nu putea urmări coloana.

Prinţul Harry a făcut Paştele pe Valea Zălanului

Prinţul Harry al Marii Britanii şi-a petrecut mini-vacanţa de Paşte tot în Transilvania. El a ales ca destinaţie Valea Zălanului, unde, împreună cu câţiva dintre prietenii săi britanici, a participat la curse de enduro pe dealurile înzăpezite din apropiere.

Prinţul Harry, fiul cel mic al lui Charles, s-a distrat şi el de minune în România

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Contesa Anna Kalnoky a declarat că prinţul Harry s-a mutat apoi la reşedinţa familiei Kalnoky din localitatea covăsneană Micloşoara, într-un conac construit în secolul al XVI-lea. Gazdele i-au pregătit bucate tradiţionale de Paşti.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net