Prinţul Charles pleacă din România, dar nu se duce acasă

Ultima actualizare:

    Prințul de Wales este îndrăgostit de RomâniaFoto: Arhivă Click!
Prințul de Wales este îndrăgostit de RomâniaFoto: Arhivă Click!

Prinţul Charles îşi încheie astăzi vizita oficială în România. Dar nu pleacă acasă, ci își continuă turneul European. Următoarea oprire este în Italia.

Prinţul Charles şi-a început vizita la Bucureşti miercuri, când a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol şi a semnat în cartea de onoare.

A fost primit apoi la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României” în Grad de Mare Cruce.

Joi, a mers la Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, unde s-a prins într-o horă, a asistat la demonstraţia de încondeiere a ouălor făcută de către meşteri artizani din Bucovina, a urmărit cum sunt pictate icoane pe lemn şi piatră şi a primit mai multe cadouri, între care o pereche de opinci din piele de viţel şi o cruce sculptată de mână, dar şi o vâslă de la Ivan Patzaichin.

Tot ieri, s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, dar și cu Patriarhul Daniel.

În plus, a vizitat Parcul Natural Văcăreşti, dar și Palatul Elisabeta, unde s-a întâlnit cu Principesa Margareta şi cu Principele Radu, iar seara a participat la recepţia organizată, la Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Astăzi pleacă din România și se oprește în Italia şi la Vatican, apoi va merge în Austria, la Viena, în perioada 5-6 aprilie. Turneul european se va încheia pe 5 aprilie.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net