Prinţul Charles pleacă din România, dar nu se duce acasă

printul-charles.jpg

Prinţul Charles, vizita, romania, plecare, italia
Prințul de Wales este îndrăgostit de România
Foto: Arhivă Click!
Citeste tot despre: 

Prinţul Charles îşi încheie astăzi vizita oficială în România. Dar nu pleacă acasă, ci își continuă turneul European. Următoarea oprire este în Italia.

Prinţul Charles şi-a început vizita la Bucureşti miercuri, când a depus o coroană de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol şi a semnat în cartea de onoare.

A fost primit apoi la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Naţional "Steaua României” în Grad de Mare Cruce.

Joi, a mers la Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, unde s-a prins într-o horă, a asistat la demonstraţia de încondeiere a ouălor făcută de către meşteri artizani din Bucovina, a urmărit cum sunt pictate icoane pe lemn şi piatră şi a primit mai multe cadouri, între care o pereche de opinci din piele de viţel şi o cruce sculptată de mână, dar şi o vâslă de la Ivan Patzaichin.

Tot ieri, s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu, dar și cu Patriarhul Daniel.

În plus, a vizitat Parcul Natural Văcăreşti, dar și Palatul Elisabeta, unde s-a întâlnit cu Principesa Margareta şi cu Principele Radu, iar seara a participat la recepţia organizată, la Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Astăzi pleacă din România și se oprește în Italia şi la Vatican, apoi va merge în Austria, la Viena, în perioada 5-6 aprilie. Turneul european se va încheia pe 5 aprilie.

Loading...