Prințul Charles este în România. S-a întâlnit cu Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

printul_charles_klaus_iohannis.jpg

printul charles klaus iohannis bucuresti
Klaus Iohannis și Prințul Charles s-au întâlnit la Palatul Cotroceni
Foto: EPA

Miercuri, 30 mai, premierul Viorica Dăncilă l-a primit la Palatul Victoria pe Prințul Charles. Înainte de această întâlnire, moștenitorul coroanei britanice s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis.

Dăncilă și Prințul Charles au intrat împreună în Holul de onoare al Palatului Victoria, unde au făcut fotografii oficiale. Din delegaţia care îl însoţeşte pe Prinţul de Wales la Palatul Victoria face parte şi ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, notează agerpres.ro.

Conform presei internaționale, Charles de Wales va merge și în Transilvania, zona pe care o iubește foarte tare și în care deține și proprietăți. Mai mult, săptămâna viitoare ar urma să participe la Festivalul Intenațional de Teatru de la Sibiu.

printul_charles_viorica_dancila.jpg

printul charles viorica dancila palatul victoria
Viorica Dăncilă l-a primit pe Prințul Charles la Palatul Victoria
Foto: EPA

 

Cu o oră mai devreme, Prințul Charles a avut parte și de o întrevedere cu Președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Ziua o va încheia la Palatul Elisabeta, acolo unde se va întâlni cu Majestatea Sa Principesa Margareta, Custodele Coroanei.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Președintele Klaus Iohannis a stat marți la aceeași masă cu premierul Viorica Dancilă, pentru prima oară după ce i-a cerut demisia. Cei doi s-au întîlnit la Palatul Cotroceni, pentru a discuta despre intenția Guvernului de a muta ambasada României din Israel, de la Tel Aviv la Ierusalim. Întâlnirea a durat o oră, iar șeful Executivului a fost însoțit la discuții de vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall și ministrul de Externe, Teodor Meoleșcanu.

  • meghan markle  mireasa

    Se pare că Meghan Markle a făcut mai mult decât să-l convingă pe prințul Harry să renunțe la fumat și să adopte un stil de viață sănătos. Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, fosta actriță americană i-a ajutat atât pe Harry, cât și pe William să se îmapce cu tatăl lor, prințul Charles.