Prințul Carol Ferdinand, operat de urgență la Veneția

Ultima actualizare:

    Prințul Carol Ferdinand a fost operat la Veneția, în urma unui accident suferit la joacă Foto: Facebook
Prințul Carol Ferdinand a fost operat la Veneția, în urma unui accident suferit la joacă Foto: Facebook

Prințul Paul și Prințesa Lia au trecut prin momente dificile, pe când se aflau în concediu în Veneția. Băiețelul lor de 8 ani, Carol Ferdinand, a suferit un accident în timp ce se juca alături de câțiva prieteni și a avut nevoie de o intervenție chirurgicală. Micul Prinț a fost operat, iar acum starea lui este stabilă. Cei trei au lăsat experiența neplăcută în spate, iar acum își continuă vacanța.

Prințul Carol Ferdinand, în vârstă de 8 ani, a suferit un accident pe când se afla în vacanță în Veneția, alături de părinții săi. Familia sărbătorea ziua de naștere a unor prieteni, când la locul de joacă destinat copiilor a avut loc un incident neplăcut: o ușă din sticlă a fost trântită puternic de curent și s-a blocat, spărgându-se ulterior fix peste micuțul Carol Ferdinand, care încerca să o deschidă, pentru a-și ajuta prietenii rămași în camera de joacă. 

„Cei mici erau supravegheați de doi adulți, dar totul s-a petrecut extrem de rapid. De la spargerea geamului, până am intervenit a durat doar câteva secunde. Am sunat de urgență la salvare. Prințesa Lia, care are calificare în acordarea primului ajutor, a făcut din eșarfa de la gât bandană pentru Carol, astfel încât să amelioreze puțin situația până la intervenția specializată. Autoritățile din Veneția s-au mișcat extrem de rapid, un echipaj de medici a ajuns la fața locului în doar zece minute. Ambulanța a ajuns pe apă la palatul situat lângă cel mai mare canal din Veneția”, a susținut Prințul Paul al României, prin intermediul unui comunicat.


    Prințul Carol Ferdinand se simte bine și s-a recuperat rapid după operație Foto: Facebook
Prințul Carol Ferdinand se simte bine și s-a recuperat rapid după operație Foto: Facebook

Micuțul a primit imediat ajutorul de care a avut nevoie în urma incidentului, iar recuperarea acestuia a fost, din fericire, rapidă. Carol Ferdinand a rămas internat în spital o singură noapte. „Am fost norocoși, Carol s-a comportat ca un erou și s-a recuperat rapid. A fost operat în ziua accidentului, iar echipa de medici italeni s-a comportat exemplar. Au fost uimiți și ei de cât de repede și-a revenit Carol. Aceștia ne-au explicat că micuțul Carol este un luptător și că are un corp foarte puternic”, a adăugat Prințul Paul.

Prințesa Lia a dormit în spital alături de Carol Ferdinand

Prințesa Lia, mama micului prinț, a cerut să-i fie adus un pat, ca să poată fi alături de fiul ei în aceste momente mai puțin plăcute. Aceasta a fost profund impresionată de profesionalismul de care au dat dovadă medicii italieni. „Vreau să le mulțumesc pentru toată grija și înțelegerea de care am avut parte. Sunt impresionată de profesionalismul medicilor italieni și recunoscătoare pentru rezultatul excelent”, a delcarat Prințesa Lia.

După emoțiile accidentului și noaptea petrecută în spital, Carol Ferdinand se simte bine, iar familia și-a continuat vacanța alături de cel mic, cu acordul medicilor, bineînțeles. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net