Principesa Margareta și Principele Duda, impresionați de mesajele din fața Palatului Regal

ann.jpg

Principesa Margareta, Principele Duda
Principesa Margareta și Duda au citit mesajele de pe coroane din fața Palatului Regal
Foto Inquam Photos Octav Ganea

Custodele Coroanei și Principele Radu au fost prezenți vineri, 15 decembrie, în fața Palatului Regal, unde au citit mesajele de pe coroane și jerbe și au vorbit cu oamenii care se aflau în acele momente la Palatul Regal.

Majestatea Sa Margareta, care este în prezent Custodele Coroanei și Principele Radu au interacționat cu oamenii care se aflau la coadă pentru a se închina la catafalcul Majestății Sale, Regele Mihai. 

 • Principesa Margareta și Duda
  Foto Inquam Photos Octav Ganea
 • Principesa Margareta și Duda
  Foto Inquam Photos Octav Ganea
 • Principesa Margareta și Duda
  Foto Inquam Photos Octav Ganea
 • Principesa Margareta și Duda
  Foto Inquam Photos Octav Ganea
 • Maximize

1/4
În România este doliu național de câteva zile, în memoria Regelui Mihai. De miercuri seară, sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui a fost depus miercuri seară la Palatul Regal, în Sala Tronului, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă. 

catafalc.jpg

regele mihai funeralii deces inmormantare
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai se va afla până vineri în Sala Tronului a Palatului Regal
Foto: Mihai Ionescu

La funeralii vor fi prezenți reprezentanți ale familiilor imperiale din Rusia, Austria și Germania, dar și ale țărilor: Marea Britanie, Suedia, Spania, Belgia, Iordania, Luxemburg, Liechtenstein, Bahrein, Bulgaria, Grecia, Serbia, Albania, Franţa, Prusia, Italia şi Portugalia.

S-a estimat că până în prezent, 20.000 de oameni au trecut pe la catafalcul din Palatul Regal.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • principesa margareta

  Principesa Margareta nu dorește să fie numită regină. Fiind fiica cea mare a Regelui Mihai, ea este și moștenitoarea directă a titulaturii regale, însă a decis să nu poarte această distinție atât de solemnă.

 • regele mihai, regele simeon

  Românii, dar și reprezentanții caselor regale europene și-au luat rămas bun joi, 14 decembrie, de la Regele Mihai I al României, al cărui corp neînsuflețit a fost depus în Sala Tronului din Palatul Regal din București. Regele Simeon al Bulgariei nu și-a putut reține lacrimile în timp ce îi transmitea condoleanțele Principesei Margareta.