Principesa Margareta, la un pas să devină soția Prințului Charles. Sunt apropiați și acum

Ultima actualizare:

    Prințul Charles și Principesa Margareta au păstrat o relație cordialăFoto: Inquam Photos
Prințul Charles și Principesa Margareta au păstrat o relație cordialăFoto: Inquam Photos

Zilele acestea, Prințul Charles se află în România, loc în care se întoarce cu drag în ultimii ani. Alege de obicei luna mai pentru a străbate câteva localități din țara noastră și pentru a se bucura de liniștea satelor din Transilvania, acolo unde se refugiază de zbuciumul lumii aglomerate și unde are câteva proprietăți.

Înainte de a ajunge în Transilvania, Charles de Wales s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă, dar și cu Principesa Margareta, Custodele Coroanei. Nu mulți știu că între moștenitorul Coroanei Britanice și urmașa Regelui Mihai I ar fi putut exista o căsătorie pe vremea când aveau 25 de ani.

Dezvăluirea a fost făcută de revista spaniolă Hola, în 1974, care scria la vremea respectivă: "Puțini sunt cei care îşi pot da seama că există un nou zvon referitor la o altă «posibilă » mireasă - încă una - pentru Prințul Charles al Angliei. Dar noi, fideli cronicilor zilei, consemnăm că, în ultimul timp, s-a pomenit numele unei prințese regale asociat, în mod romantic, celui al viitorului rege al Angliei: acest nume a fost cel al Margaretei de România, 25 de ani, fiica exilatului Rege Mihai şi a soției sale, Regina Ana, născută Prințesă de Bourbon- Parma".

Revista dezvăluia că Principesa Margareta, care absolvise Universitatea din Edinburgh şi care lucra în Marea Britanie, “a fost primită de mai multe ori de Regina Elisabeta la Palatul Buckingham, dar şi în alte reşedințe ale suveranei”. Hola făcea o legătură între aceste vizite ale prințesei la regină, care nu erau accesibile oricui, şi faptul că “Charles al Angliei şi Principesa Margareta de România s-au întâlnit recent în cadrul mai multor evenimente sociale şi, după ce au stat îndelung de vorbă, au descoperit că au multe gusturi şi înclinații în comun. 

Până la urmă, legătura dintre Charles și Margareta nu a evoluat spre o logodnă, însă cei doi au rămas în relații apropiate, ei întâlnindu-se de fiecare dată cand prințul vine în Romania. Charles s-a însurat, în 1981, cu Prințesa Diana, însa au divorțat dupa 15 ani de căsnicie, pentru ca mai apoi, acesta să-și unească destinul de cel al Camillei Parker Bowles, în timp ce Principesa Margareta s-a căsătorit în 1996 cu Radu Duda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net