Principesa Margareta, de nerecunoscut după moartea mamei sale

Ultima actualizare:
După moartea Regelui Mihai, Pricipesa Margareta va prelua succesiunea la tron și va conduce Casa Regală alături de soțul ei, Radu Duda
După moartea Regelui Mihai, Pricipesa Margareta va prelua succesiunea la tron și va conduce Casa Regală alături de soțul ei, Radu Duda

Fiica cea mare a Reginei Ana (92 de ani) şi a Regelui Mihai (94 de ani), Principesa Moştenitoare Margareta, este vizibil afectată de moartea mamei sale.

Alteţa Sa a participat, duminică, alături de Principele Radu, la o slujbă de comemorare a Reginei, ţinută la biserica ortodoxă din Săvârşin, judeţul Arad. În doliu din cap până-n picioare, slabă, palidă, cu o privire tristă, Principesa nu şi-a putut stăpâni lacrimile pe parcursul slujbei. Marți (9 august), trupul neînsufleţit al Reginei Ana va fi adus în România. De la Aeroportul Otopeni, sicriul va fi dus direct la Castelul Peleş din Sinaia, unde va rămâne până miercuri seară (10 august), când va fi transportat la Palatul Regal din Bucureşti.

Regina Ana și Regele Mihai, alături de fiicele lor
Regina Ana și Regele Mihai, alături de fiicele lor

Înmormântarea va avea loc sâmbătă (13 august), la Curtea de Argeş. Din păcate, Familia Regală a anunţat că Regele Mihai nu va participa la înmormântare, din cauză că este foarte bolnav (n.r. suferă de cancer de piele). Majestatea Sa va rămâne în reşedinţa din Elveţia. La funeralii vor participa patru din cele cinci fiice ale sale, nepotul Nicolae, dar şi membri ai familiilor regale străine.

Principesa este căsătorită cu un actor cu ambiții politice

Regele Mihai nu  vine la înmormântare
Regele Mihai nu vine la înmormântare

Principesa Moștenitoare Margareta este căsătorită cu Radu Duda, care a dus-o la altar la 21 septembrie 1996. Acesta este cunoscut din 1999 ca Principe de Hohenzzollern-Veringern, iar din 2007 ca ASR Principe al României. În 2009, a candidat la președinție, însă nu a câștigat alegerile. Actor de meserie, Radu Duda a fost puternic contestat, iar candidatura sa a fost interpretată, la vremea aceea, ca o nouă abdicare a Regelui Mihai.

Ce spunea Regina Ana despre fiicele sale


    Regina Ana și Regele Mihai, alături de fiicele lorfoto: Casa Regală a României
Regina Ana și Regele Mihai, alături de fiicele lorfoto: Casa Regală a României

Regina Ana își iubea fiicele și vorbea cu multă căldură despre acestea. Le considera pe Principesele Margareta, Elena, Sofia, Irina și Maria daruri primite de la Dumnezeu, și aprecia faptul că munceau din greu pentru a-și câștiga existența. Fiicele mele muncesc toate. Trebuie să muncească pentru a-și câștiga existența. Margareta are o fundație pentru copiii săraci, dar și pentru bătrâni. Fundația funcționează foarte bine. Călătorește enorm, ca să adune fonduri. Elena lucrează în Anglia, cu al doilea soț. Primul a murit. Soțul ei e avocat, iar ea lucrează la o firmă, e contabilă. Irina a fost măritată cu un suedez, dar a divorțat. Acum se ocupă de cai, în America, în Oregon. Sofia locuiește în Franța, în Bretania, unde îi place foarte mult. Are o fetiță, Elisabeta, scrie cărți pentru copii și pictează foarte bine. Ea ne-a făcut toate felicitările de Crăciun. Maria, a cincea fiică, trăiește în America, în New Mexico, și lucrează la cabinetul unor medici, se ocupă de programări”, spunea Regina Ana, în 2008, în cadrul unui interviu acordat Eugeniei Vodă.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net