Principele Radu a împlinit 60 de ani! A sărbătorit alături de Principesa Margareta, într-un loc de poveste

Ultima actualizare:

    Principele Radu a împlinit 60 de aniFoto: Facebook
Principele Radu a împlinit 60 de aniFoto: Facebook

Alteța Sa Regală Principele Radu, soțul Principesei Margareta a României, Custode al Coroanei, a împlinit duminică, 7 iunie, vârsta de 60 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Radu Duda a ales să sărbătorească alături de familie, într-un cadru intim, în natură.

Cuplul regal se află de câteva zile la castelul de la Săvârșin, unde a decis să rămână și în această zi aniversară. Peisajele inedite, aerul curat și conexiunea cu natura i-a bucurat pe cei doi, care au împărtășit și cu urmăritorii lor virtuali momentele frumoase surprinse în zona anterior menționată, prin intermediul unor filmulețe publicate pe rețelele de socializare.

„Astăzi, Principele Radu a împlinit 60 de ani. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală petrec ziua la Săvârșin, în familie. Principele Radu mulțumește tuturor celor care îi adresează gânduri generoase și îi urează la mulți ani în această zi!”, a notat Familia Regală a României pe pagina oficială de Facebook.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat grădina de trandafiri, grădina de legume și serele, pentru a vedea cum arată munca de zi cu zi a celor care slujesc natura și unul dintre cele mai vechi parcuri din România, creat în anul 1820”, au notat aceștia în mediul online.

Principele Radu și Principesa Margareta au publicat și câteva imagini în care apar împreună, în cadrul frumos pe care l-au ales drept destinație pentru aniversarea Alteței Sale Regale. 

Radu al României este un fost actor român, care din 1996 este soțul principesei Margareta a României, prima fiică a fostului rege Mihai I al României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net