Principele Nicolae și logodnica sa cutreieră țara, înainte de nuntă

nicolae-al-romaniei-alina-binder-in-parc.jpg

printul nicolae alina maria binder
Prințul Nicolae și Alina-Maria Binder se vor căsători în septembrie

De când au revenit în România, Principele Nicolae și logodnica sa Alina-Maria Binder bat țara-n lung și-n lat, pentru a cunoaște oameni și locuri, dar și pentru a participa la diverse acțiuni caritabile sau educaționale. Mai mult, cei doi viitori soți au participat la diverse evenimente în Europa.

Principele Nicolae (33 de ani) și logodnica sa Alina-Maria Binder (30 de ani) au devenit foarte activi, după ce, în februarie, s-au întors și s-au stabilit în România. Cutreieră țara și se implică în multe activități educative și caritabile, așa cum trebuie să facă membrii uneii familii regale. Chiar dacă Principele Nicolae a fost scos din linia de succesiune, tânărul nepot al Regelui Mihai nu  se dă bătut. Din contră, e din ce în ce mai prezent în viața socială și culturală a românilor. Și asta, chiar dacă Nicolae și Alina sunt ocupați cu pregătirea nunții, ce va avea loc în 30 septembrie, la Sinaia.

De curând, cei doi viitori soți au fost invitați, la Monaco, la „Noaptea Stelelor  2018”, un eveniment organizat de Fundația Prințului Albert de Monaco. Nicolae și Alina au luat parte la cina de gală de la Palatul Egmont, alături de alți aproape 200 de invitați din Europa, Asia și America.

printul-albert-de-monaco-alina-binder-nicolae-al-romaniei.jpg

printul nicolae alina binder albert
Alina-Maria Binder și Prințul Nicolae, alături de Prințul Albert de Monaco și alți invitați din diverse colțuri ale lumii

În prima parte a lunii iunie, Principele Nicolae a făcut o vizită la Alba-Iulia, unde a participat la mai multe evenimente. Mai exact, nepotul regelui a făcut o vizită la Centrul Medical „Maria Beatrice”, unde copiii cu probleme neuromotorii fac terapie.

nicolae-al-romaniei-clinica-copii.jpg

printul nicolae copil clinica cluj
Nicolae a stat de vorbă cu micuții care fac terapie în clinica din Cluj-Napoca

Tot în Alba-Iulia, Nicolae s-a întâlnit cu elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, după care a participat la lansarea proiectului „Via Transilvanica”, al Asociației Tășuleasa Social.

nicolae-al-romaniei-elevi-scoala.jpg

printul nicolae scoala elevi cluj
Cu elevi de la „Avram Iancu”

Apoi, în Cluj-Napoca, Nicolae a participat la Transylvania Bascketball Tournament, unde a aruncat mingea de început a finalei masculine și unde a primit un tricou inscripționat cu numele său.

nicolae-al-romaniei-baschet-transilvania.jpg

printul nicolae baschet transylvania tournament
La finala Transylvania Tournament

nicolae-al-romaniei-alina-binder-hospice-casa-sperantei.jpg

printul nicolae alina binder hospice
Alina și Nicolae, la un eveniment organizat de Hospice Casa Speranței

În 2015, Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale şi i-a retras titlul monarhic acordat în 2010. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Motivul explicit al deciziei regelui nu era precizat în comunicatul de presă remis de Casa Regală. Din document reieşea însă, indirect, că acesta avea legătură cu stilul de viaţă a Principelui Nicolae.

Se pare că scandalul care a provocat furia membrilor Casei Regale este legat de o presupusă relație pe care Nicolae a avut-o cu una din colaboratoarele sale din România, Nicoleta Cîrjan, care ar fi rămas însărcinată și a adus pe lume o fetiță. Tânăra spune că tatăl este Nicolae, însă, până acum, nu au fost făcute teste ADN care să confirme acest lucru.

Loading...