Primul ruj pentru bărbaţi lansat în România. Costă 69 de lei

ruj_pentru_barbati.jpg

s-a lansat rujul pentru barbati
Un producător englez a adus primul ruj pentru bărbaţi în România
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Un producător englez a adus primul ruj pentru bărbaţi în România. Spune că încearcă să răspundă nevoilor bărbaţilor români în căutarea unui produs care să le completeze rutina de îngrijre şi să le pună în valoare trăsăturile faciale. Rujul este lichid, în 12 nuanțe și costă 69 de lei.

Un producător englez de cosmetice a împins limitele industriei de cosmetice pentru bărbaţi lansând primul ruj care le este dedicat.

Primul ruj pentru bărbaţi lansat în România

Disponibil în 12 nuanţe, rujul lichid mat a fost creat pentru a conferi buzelor un aspect natural şi are un preţ de 69 de lei. „Bărbaţii moderni încearcă toate trucurile pentru a arăta cât mai bine şi au devenit mult mai deschişi la a folosi produse cosmetice noi“, spun producătorii, citați de adevarul.ro.

„Rutina de îngrijire a bărbatului modern a evoluat foarte mult în ultimii ani, iar introducerea rujului în această rutină este un pas natural. Dacă acum 10 ani crema hidratantă şi gelul de curăţare a tenului îi erau suficienţe unui bărbat pentru îngrijire, astăzi, este absolut normal ca bărbaţii să folosească fond de ten, corector, anti-cearcăn, cremă contur ochi sau pomadă pentru barbă.  Ne bucurăm că primul ruj pentru bărbaţi a fost lansat şi suntem entuziasmaţi că îl putem oferi acum şi bărbaţilor români“, a spus Corina Ilie, co-fondator al magazinului care distribuie rujul în România.

Citește și

Poți trage celulita cu aspiratorul! 6 metode inedite pentru a scăpa de aspectul de coajă de portocală

Aşa scapi rapid de celulită şi vergeturi

Loading...

Citește și

  • Rujuri la modă în 2019. Se poartă strălucirea pe buze

    În 2019, se poartă rujurile în culori puternice, strălucitoare, dar şi cele blânde, inspirate din moda anilor '90. Tendinţele în machiaj ale acestui an sunt destul de simple, dar pline de strălucire. Nuanţele mate dispar, chiar şi atunci când alegi un ruj negru.

  • Nu păstra în trusa de cosmetice, cu anii, creioane dermatografe, rujuri, creme şi farduri. Ele au o anumită perioadă de valabilitate şi, dacă o depăşeşti, rişti alergii serioase. În situaţia în care nu ştii când expiră produsul pentru că termenul de valabilitate s-a şters, sau era imprimat pe ambalajul pe care l-ai aruncat, ghidează-te după starea, culoarea sau mirosul lui.