Primul român condamnat pentru uciderea unui câine află dacă va fi trimis după gratii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Magistraţii Curţii de Apel Constanţa urmează să decidă în cazul unui tulcean care a ucis un câine cu sabia, deşi acesta era legat în lanţ şi nu prezenta vreun pericol.

Pedeapsă pentru cruzime! Pe rolul Curţii de Apel Constanţa se află, în apel, cazul unui tulcean condamnat, în iulie 2017, la şase luni de închisoare cu executare, pentru omorârea unui câine. Sentinţa a fost dată de Judecătoria Tulcea.

„Fapta inculpatului, constând în lovirea câinelui cu un cuţit artizanal, provocându-i leziuni incompatibile cu viaţa - întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept”, se arată în sentinţa judecătorilor tulceni. Memet Ali Gener a fost condamnat şi la plata sumei de 5.165 lei, din care 5.000 lei cu titlu de daune morale şi 165 lei cu titlu de daune materiale. Totodată, judecătorii au dispus şi confiscarea sabiei artizanale pe care acesta a folosit-o pentru a ucide patrupedul.

Magistraţii tulceni au notat că animalul nu reprezenta nici o ameninţare pentru inculpat deoarece era legat cu un lanţ. Memet Ali Gener a mai avut probleme cu legea, fiind reclamat pentru violenţe în familie. 

image
image
image
image
image
image
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net