Mărturia unui medic detașat la Suceava: «Primul pacient consultat a fost unchiul meu, care a şi murit a doua zi»

volalina-cigoli-baza.jpg

Alina Cigoli, medic rezident în Iaşi, a fost detaşată la Suceava

Numai în pielea unui medic să nu fii în aceste zile! Alina Cigoli, medic rezident la Spitalul Sfântul Spiridon Iaşi, a fost detaşată zilele trecute în focarul din Suceava pentru a se ocupa de pacienţii cu COVID-19.

 „Mi-am făcut bagajele cu inima strânsă. Suntem oameni, sentimentul de frică este prezent, e adevărat. Dar am ales să fiu medic de urgenţă. Asta înseamnă că oricând poţi primi un telefon şi trebuie să fii pregătit să pleci acolo unde e nevoie de tine”.

Alina Cigoli a transmis că a ajuns în Suceava, oraşul ei natal, pe data de 23 martie, şi că printre pacienţi a avut şi rude, scrie adevarul.ro.

”Întâmplarea face că am consultat şi o parte din rudele mele, eu fiind din Suceava. A fost greu pentru că intervin şi sentimentele. Primul pacient pe care l-am consultat a fost fratele bunicului meu. Nu ştiam că va veni. Mi-a fost adus de ambulanţă, într-o stare foarte gravă, cu înaltă suspiciune de infecţie cu coronavirus. A fost direcţionat către Spitalul de Boli Infecţioase Suceava, unde a decedat a doua zi”. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1