Primul concert după relaxarea restricțiilor, organizat la Timișoara. Ce trupe vor cânta

Ultima actualizare:

    Trupa Phoenix, invitată să cânte în primul concert după relaxarea restricțiilorfoto: arhiva Click!
Trupa Phoenix, invitată să cânte în primul concert după relaxarea restricțiilorfoto: arhiva Click!

Autoritățile din Timișoara au fost primele care au reacționat după anunțul că de la 1 iunie vor putea fi organizate evenimente cu cel mult 500 de participanți. Primarul Nicolae Robu a anunțat că va organiza un concert în centrul orașului, la care vor cânta trupele Phoenix, Pro Musica și Cargo.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că în centrul oraşului va fi organizat, în weekend-ul viitor, un concert în aer liber, cu respectarea tuturor recomandărilor venite de la autorităţile centrale. Concertul va fi susţinut în Piaţa Libertăţii, iar pe scenă sunt invitate să cânte formaţiile Phoenix, Pro Musica şi Cargo.

Primarul din Timişoara, Nicolae Robu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu au fost stabilite detaliile, dar că acest concert va avea loc în weekend-ul viitor.

"Vreau ca săptămâna viitoare să organizam un concert cu maximum 500 de participanţi. Vor fi scaune, zona împrejmuită, vom încerca un concert în weekend-ul viitor, cu Phoenix, Cargo şi Pro Musica. Sper să poată toate cele trei trupe să vină, nu am vorbit cu ei deocamdată. Vor fi prezente forţe de ordine care să se asigure că vor fi respectate toate regulile”, a declarat Robu, citat de News.ro.

Citește și:

Ea e fetiţa de la sat care cântă cu Phoenix şi Nicu Covaci

Klaus Iohannis: Din 1 iunie se redeschid terasele, se poate face plajă, se reia transportul internațional și se pot ține spectacole

Concertul va avea loc în Piața Libertății din Timișoara

Concertul se va desfăşura în Piaţa Libertăţii din Timişoara. Conform documentului ce instituie relaxarea restricţiilor de la 1 iunie, vor putea fi organizate evenimente în aer liber cu participarea a cel mult 500 de persoane, cu păstrarea distanţării sociale.

Toate detaliile legate de concertul rock anunţat de primarul Nicolae Robu vor fi făcute publice în următoarele zile de Primăria Timişoara.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net