A primit la leafă doar monede de 10 şi 50 de bani

Ultima actualizare:

    Aşa arată salariul pe care l-a primit Dorel Mutică, în monede de 50 şi 10 bani
Aşa arată salariul pe care l-a primit Dorel Mutică, în monede de 50 şi 10 bani

Ultimul salariu i-a adus şi cea mai mare umilinţă. Dorel Mutică (54 de ani) a ajuns şi la Poliţie, supărat că patronul i-a plătit leafa numai în monede de 50 şi de 10 bani. Reprezentanţii firmei susţin că omul nu era tocmai „angajatul ideal”.

Hunedoreanul Dorel Mutică a reclamat la Poliţie că a fost umilit de patronul firmei la care a lucrat două luni. Totul a început în momentul în care bărbatul a decis să demisioneze.După două luni în care susţine că a muncit pe brânci, aproape zilnic, la o firmă producţie de ţesături din fibră de sticlă, din Bucureşti, Dorel Mutică (54 de ani) s-a ales cu o plasă de bani. La propriu. Din păcate, spune fostul muncitor necalificat, erau doar monede de 10 bani şi de 50 de bani. „M-am dus la Poliţie pentru că patronul nu mai voia să îmi dea ultimul salariu, deşi am lucrat. Într-un final, la insistenţele mele repetate, am primit 850 de lei, numai în monede de 10 bani şi de 50 de bani. Mi le-au dat în batjocoră, spunându-mi să îmi iau banii şi să le dau sacoşa înapoi”, a povestit Dorel pentru adevarul.ro. 

Mutică s-a prezentat din nou la Poliţie pentru a reclama „umilinţele” la care a fost supus, însă poliţiştii nu au mai avut cum să îi sară în ajutor, spune acesta. „Am luat banii şi m-am întors în Orăştie, unde locuiesc într-o baracă sărăcăcioasă şi îmi fac planuri să plec la muncă în Italia. O dată ce voi ajunge acolo, o să renunţ la cetăţenia română, tocmai din cauza acestor patroni care m-au tot umilit. Nu mai vreau să fac al doilea infarct din cauza lor”, s-a plâns hunedoreanul, care are şi probleme de sănătate. 

Reprezentanţii firmei la care a lucrat Dorel Mutică susţin că muncitorul nu era tocmai un angajat model şi că a fost prins băut în timpul programului de lucru. Totuşi, adaugă aceştia, indiferent de modul în care i s-a dat ultimul salariu, important este că l-a primit.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net