Primele imagini din Nehoiu, de la locul în care s-a prăbușit avionul. Cine sunt victimele

avion_prabusit.jpg

avion prabusit buzau
La bordul avionului se aflau două persoane
Foto: captură DIGI24

Miercuri, 15 mai, un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Brașov, nu departe de vârful Nehoiu. Aeronava plecase de lângă Brașov cu destinația Tuzla. La bord se aflau două persoane care și-au și pierdut viața.

Un localnic a dat alarma în jurul orei 15.35. A sunat la 112 și a anunțat autoritățile. Mai mulți oameni din zonă au ajutat echipajele de pompieri și poliție să ajungă în locul greu accesibil. A fost nevoie chiar și de o șenilată. Reporterii DIGI24 au ajuns la locul accidentului și au transmis primele imagini.

avion_prabusit_nehoiu.jpg

avion prabusit nehoiu
Avionul s-a prăbușit într-o zonă împădurită
Foto: captură DIGI24

Victimele sunt oameni de afaceri

avion_prabusit.jpg

avion prabusit buzau
La bordul avionului se aflau două persoane
Foto: captură DIGI24

 

Cei doi ocupanți ai locurilor din avion nu au avut nicio șansă să supraviețuiască. Aceștia au fost striviți între fiarele aeronavei. Unul dintre ei era Mihai Covaciu, un om de afaceri din Cluj, dezvoltator imobiliar, ce avea brevet de zbor de mai bine de cinci ani. Celălalt era Liviu Bucățică, un afacerist din Constanța. Deocamdată nu se știu motivele care au dus la această tragedie: o defecțiune la motor, o eroare umană sau vremea nefavorabilă. Ceea ce se știe este că avionul a pierdut din altitudine și s-a lovit de versant, într-o zonă împădurită.

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1