Primele imagini de la cununia civilă a fiului lui Dragnea. Gabriela Firea a oficiat ceremonia

Ultima actualizare:
Liderul PSD era tot numai un zâmbet cât timp proaspeții însurăței semnau actele
Liderul PSD era tot numai un zâmbet cât timp proaspeții însurăței semnau actele

Valentin Ștefan Dragnea, fiul liderului PSD, se căsătorește religios astăzi, 26 august, cu aleasa inimii sale, Gina Alexandra Tătulescu, o tânără de 28 de ani, fostă concurentă de la Miss Universe România, concurs de frumusețe unde a ajuns și în finală în urmă cu 7 ani. Cei doi tineri și-au oficializat și în fața stării civile relația, în decursul zilei de ieri, urmând în curând să participe și la ceremonia religioasă, care a fost inițial anunțată ca având loc la Bisera Sfântul Elefterie, însă locația a fost schimbată brusc din cauza unui eveniment anunțat pe rețelele de socializare, unde protestatarii din Piața Victoriei și-au anunțat prezența în fața lăcașului de cult.

Pentru a se putea evita o manifestație de proporții, locația unde Valentin Dragnea se căsătorește religios a fost schimbată, nunta desfășurându-se acum la Palatul Snagov, însă mirii nu au scăpat nici așa! Câțiva protestatari au ajuns deja în împrejurimile locației unde are loc evenimentul și s-au și apucat de scandat mesaje anti-PSD, motiv pentru care și câteva echipaje de jandarmi se află la fața locului pentru a interveni dacă este nevoie.

Juniorul liderului PSD este de acum în colo soț în acte, cei doi miri semnând documentele în decursul zilei de ieri, 25 august. Valentin Dragnea s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, evenimentul fiind unul restrâns, unde au fost invitați doar apropiații și membrii familiei, printre care, bineînțeles, și Liviu Dragnea, tatăl mirelui.

Gabriela Firea a fost cea care a oficiat ceremonia de cununie
Gabriela Firea a fost cea care a oficiat ceremonia de cununie

Liderul PSD părea extrem de fericit, fiind tot numai un zâmbet, și probabil emoționat pentru fiul său, mai ales dacă luam în calcul și situația în care protestatarii s-au autoinvitat la nuntă, anunțând proteste în ziua cu pricina.

Liviu Dragnea alături de iubita lui, Irina Tănase
Liviu Dragnea alături de iubita lui, Irina Tănase

Mireasa a purtat o rochie lejeră, de culoare turcoaz deschis, iar mirele a dorit să se asorteze cu aleasa inimii sale, purtând un costum cu câteva tonuri mai închise și o cravată în nuanță asemănătoare cu rochia soției. Conform informațiilor oferite de România Tv, ținuta miresei a costat în jur de 1000 de euro și este identică cu cea purtată de Meghan Markle, soția Prințului Harry, la un eveniment. Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea, a fost cea care a oficiat ceremonia, unde au participat în jur de 20 de invitați.

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au cununat civil
Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au cununat civil

De asemenea, și Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a fost prezentă la eveniment, optând pentru o rochie albastră, care se asorta de minune cu sacol proaspătului însurățel. Liderul PSD a purtat un sacou vișiniu, pe care l-a accesorizat cu o cămașă în același ton. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei, iar Liviu Dragnea s-a remarcat printre invitați, datorită alegerii sale vestimentare.


    Liviu Dragnea alături de iubita lui, Irina TănaseFoto: Stiripesurse.ro
Liviu Dragnea alături de iubita lui, Irina TănaseFoto: Stiripesurse.ro

Ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă au loc duminică, 26 august, la Palatul Snagov, unde au fost invitaţi toţi parlamentarii, preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii importanţi ai PSD. Naş este Sorin Paul Stănescu, afacerist cu greutate în domeniul agricol şi veterinar, prieten de familie cu Dragnea. Deputatul PSD Cătălin Rădulescua declarat că şi-a anulat vacanţa ca să fie alături de şeful său de partid în această zi importantă, conform Adevarul.Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat că este „o nuntă fără dar”. „Am pregătit un mic cadou pentru el sau ea care se va naşte. Sunt lucruri strict româneşti, tradiţionale. Liviu Dragnea e pregătit, psihologic, să fie bunic. Dar, nu ştiu dacă e însărcinată. Nu e o nuntă cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă, vom petrece româneşte. I-am promis ginerelui că nu vom face politică, ci ne vom distra, vom dansa şi vom bea”, a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3. În împrejurimile Palatului Snagov a fost organizată și o masă festivă pentru jurnaliști și, de ce nu, protestatari, care conține sucuri, fursecuri și apă minerală. Momentan nu au sosit toți invitații.

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net