Primele declarații ale lui Nicușor Dan după ce a câștigat alegerile locale: „Din zilele următoare începem munca”

nicusor-dan-id148304_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Nicușor Dan, alături de simpatizanți
Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan, primele declarații de presă după anunțarea exit-poll-ului potrivit căruia este noul primar al Bucureștiului. Candidatul susținut de PNL-USR PLUS Nicuşor Dan a obţinut la alegerile locale de duminică 47,2 % din voturi.

„A fost o zi extraordinară, a fost o campanie plină de evenimente și sunt bucuros că am putut să fiu aproape de bucureșteni. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și le promit că vom construi împreună Noul București. 

Mulțumesc bucureștenilor care au ieșit și ne-au votat azi, pentru că mi-au dat încredere în ciuda campaniei murdare împotriva mea. Mulțumesc partenerilor din USR și PLUS și din PNL.
PNL și USR PLUS au făcut parteneriatul pentru București și au venit cu candidați unici la Primăria generală și la primăriile de sector. Mulțumesc voluntarilor cu care am făcut împreună campania din 2012, din 2016 și din 2020.
Să știți că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră decât pentru propria mea bucurie. Îi asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a administrației publice.
Bucureștiul are oameni muncitori, creativi, care au reușit în mediul privat, academic, și cu o administrație pe măsură.Bucureștiul nu poate decât să reușească. Îi asigur pe bucureșteni că vom colabora cu ei.
Primăria generală nu poate fi condusă în stilul Ceaușescu.

Vreau să vă obișnuiți de acum cu ideea că primăria este partenerul vostru. Am încheiat un parteneriat cu PNL și USR PLUS și vă asigur că acest parteneriat va continua.

Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea și avem responsabilitatea ca voturile să se regăsească întocmai în procesele verbale
E o seară frumoasă în care mulțumim bucureștenilor care ca de obicei sunt mai inteligenți decât noi
Din zilele următoare începem munca, pentru că va fi mult de muncă”, au fost primele declarații ale lui Nicușor Dan, noul primar al Capitalei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1