Primele declarații ale lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a născut

elena_udrea_si_adrian_alexandrov.jpg

Primele declarații ale lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a născut primul copil al cuplului
Foto Facebook

Elena Udrea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Eva Maria. Deși nașterea a avut loc puțin mai devreme decât au anticipat medicii, micuța a primit nota maximă la naștere, iar fericitul eveniment s-a desfășurat normal și fără complicații. Vestea a luat cu asalt presa românească, iar logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a ținut să marcheze și el acest moment special din viața lui și a iubitei sale, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Logodnicul Elenei Udrea a anunțat că aceasta se simte bine după naștere și că fetița lor este perfect sănătoasă. De asemenea, proaspătul tătic s-a declarat extrem de emoționat și de bucuros la aflarea veștii, mărturisind că abia așteaptă momentul în care își va ține fetița în brațe. Micuța Eva Maria este primul copil al celor doi.

elena_udrea_adrian_alexandrov_1.jpg

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, o vizitează des pe aceasta în Costa Rica
Foto: Arhivă personală

„Micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere! Sunt un tătic fericit și avem o fetiță frumoasă și sănătoasă (se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte.  Abia aștept să îmi țin fetița în brațe, și le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov pe contul personal de Facebook.

Elena Udrea a confirmat personal faptul că a adus-o pe lume pe Eva Maria mai devreme. Naşterea acesteia era planificată peste o lună şi o săptămână, în data de 26 octombrie. „Da, am născut acum două ore”, a confirmat fostul politician pentru revista Viva

Fostul ministru al Turismului a fugit în Costa Rica, în luna februarie, cu puțin timp înainte de a fi condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. 

Loading...

Citește și

  • Elena Udrea a născut! Fostul politician a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase, pe care a numit-o Eva Maria. Deși micuța a venit pe lume mai devreme decât medicii au preconizat inițial, nașterea a decurs bine iar cea mică a primit nota maximă!

  • elena udrea

    Numele Elenei Udrea este în mijlocul unui scandal după apariția blondei într-un pictorial controversat pe care l-a realizat pentru revista Viva!, însărcinată în 7 luni. Pentru că au existat multe voci care au pus la îndoială veridicitatea imaginilor, fostul ministru a simțit nevoia să intervină telefonic la un post tv.