Primarul Mihai Chirica: «Nu sunt mulţumit de cum conduce Dragnea PSD»

Ultima actualizare:

    Chestionat dacă este mulţumit de felul cum Liviu Dragnea conduce partidul, primarul din Iaşi a răspuns negativfoto: Mediafax
Chestionat dacă este mulţumit de felul cum Liviu Dragnea conduce partidul, primarul din Iaşi a răspuns negativfoto: Mediafax

Vicepreşedintele PSD Mihai Chirica a declarat duminică, la Digi 24, că nu este mulţumit de felul în care Liviu Dragnea conduce partidul. El a mai spus că este nevoie de un alt leadership şi de o schimbare în managementul politic, în condiţiile în care Dragnea a pus partidul în pericol prin acţiunile sale din ultima vreme.

Chestionat dacă este mulţumit de felul cum Liviu Dragnea conduce partidul, primarul din Iaşi a răspuns negativ, acesta fiind şi motivul pentru care „nu înghite” lucrurile ca atare.

”Sincer? Nu. Dacă aş fi fost mulţumit, aş fi tăcut şi aş fi înghiţit lucrurile astea ca atare. E nevoie de un alt leadership şi e nevoie de o schimbare în managementul politic”, a precizat vicepreşedintele PSD, potrivit news.ro.

Întrebat în continuare dacă vrea schimbarea lui Liviu Dragnea de la conducerea PSD, Mihai Chirica a spus: „A fost un bun lider de partid pentru că PSD a ajuns câştigător cu unele dintre cele mai mari rezultate pe care le-a obţinut din 92 încoace, lucru care nu poate fi şters, nu poate fi curăţat şi nu poate fi trecut cu vederea. Dar e nevoie de o schimbare de atitudine. Am spus, politica conducerii cu pumnul de fier nu mai este valabilă sau cel puţin nu mai e valabilă în această fază a democraţiei româneşti. Oamenii nu mai gândesc la fel”.

Social-democratul a susţinut că „este nevoie de o comunicare”, iar „nu toate faptele rele îi pot fi ataşate domnului Dragnea, în condiţiile în care oamenii din jurul domnului Dragnea nu pot fi de cea mai bună calitate”.

Chestionat dacă i-a spus lui Liviu Dragnea că nu este de acord cu propunea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier, Mihai Chirica a susţinut că „nu poţi să te duci într-un război şi să fi întotdeauna surprins de decizia generalului”. „Eu cred că o structură solidă, chiar de management politic pleacă şi dintr-un act de încredere. Nu poţi să e duci într-un război şi să fi întotdeauna surprins de decizia generalului”, a subiniat primarul Iaşiului.

Primarul a mai spus că viitorul lui Liviu Dragnea la conducerea PSD depinde „foarte mult de pasul următor” pe care îl va face.

«E nevoie de deschidere, de un nou leadership»

În încheiere, întrebat ce mesaj i-ar transmite lui Liviu Dragnea, Mihai Chirica a afirmat: „I-aş spune: domnule preşedinte, România este o Românie nouă. E nevoie de deschidere, de un nou leadership şi de un management politic ataşat conceptelor europene. Dacă riscăm să ne întoarcem în timp, riscăm să distrugem această formaţiune politică”. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net