Primarul Dominic Fritz s-a vaccinat: "Am pus şi eu un umăr pentru Timişoara. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru!"

dominic-fritz.jpg

Dominic Fritz
Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că s-a vaccinat împotriva COVID-19
Foto: Facebook

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz (38 de ani), a anunţat pe pagina sa de Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu serul AstraZeneca , despre care a spus că ”este un vaccin sigur şi eficace”. Edilul a declarat că este îngrijorat de ritmul de înscriere la centrele de vaccinare din Timișoara, acolo unde locurile nu sunt ocupate.


”Vaccinat! Am pus şi eu un umăr pentru Timişoara. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru. M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur şi eficace. În judeţul Timiş şi în Timişoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceţi rezervarea azi, vă puteţi vaccina poimâine, nu există listă de aşteptare! Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit şi câteva centre nu funcţionează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate. Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă şi rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timişoara şi judeţul Timiş, avem acum şansa să fim primii care atingem imunizarea de masă şi care ne va permite să trăim din nou o viaţă normală. Medicii şi asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici şi nu a fost decât o mică înţepătură. Pune şi tu umărul pentru Timişoara!”,  a scris Dominic Fritz pe Facebook.


Dominic Fritz a încurajat oamenii din Timişoara să se vaccineze împotriva COVID-19

 
”Dacă eşti deja vaccinat, vorbeşte azi cu un prieten sau o rudă şi încurajează-i să se înscrie acum  https://programare.vaccinare-covid.gov.ro
Dacă eşti în vârstă şi nu te poţi înscrie, te pot ajuta cei de la Direcţia de Asistenţă Socială. Sună la 0356/406517 şi asistenţii noştri te vor înscrie pe platformă şi te vor şi programa”, a scris Fritz.
În luna ianuarie 2021, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a fost diagnosticat cu COVID-19.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • timisoara

    Protestele împotrvia noilor măsuri luate pentru a preveni răspândirea coronavirusului au continuat luni, 29 martie, în București și în țară. Câţiva zeci de timişoreni, care luni seară au protestat în centrul oraşului faţă de restricţiile sanitare, s-au deplasat, în marş, la locuinţa primarului Dominic Fritz. Ajunși în fața casei edilului au strigat diferite insulte la adresa acestuia.

  • Dominic Samuel Fritz din partea USL-PLUS este noul primar al Timișoarei

    Fritz. Dominic Samuel Fritz. Este neamțul de 37 de ani drăguț, deștept și simpatic care va ocupa fotoliul de primar al Timișoarei pentru următorii patru ani. A plecat la 16 ani de acasă, cântă la pian și violoncel, compune și are o iubită care lucrează la ONU. Tânărul a candidat din partea USR-PLUS și l-a zdrobit literalmente la alegeri pe fostul primar, Nicolae Robu de la PNL.Timișorenii au sărbătorit victoria neamțului în stradă, în Piața Victoriei unde au cântat, au dansat și au desfăcut șampanii