Primarul din Sângeorz-Băi, cel care şi-a umilit fiica filmând-o goală, a rămas fără mandat. Traian Ogâgâu, condanmnat definitiv

traian_ogagau.png

Primarul din Sângeorz Băi a fost dat jos din funcție
Foto: Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Primarul din Sângeorz-Băi, cel care şi-a umilit fiica adolescentă, și-a pierdut fotoliul de edil! Traian Ogâgău și-a încheiat mandatul mai devreme, după ce a ordinul de încetare înainte de termen, semnat de prefectul din Bistriţa-Năsăud.

Traian Ogâgău a rămas fără funcție în urma unei sentințe penale. Acesta a fost pus la zid de opinia publică după ce apărut într -un filmuleț în care își umilea fiica adolescentă, punând-o să stea în genunchi, dezbrăcată până la brâu. Sentința definitivă este de doi ani de închisoare cu suspendare şi pierderea unor drepturi electorale, scrie adevarul.ro.

Astfel, prefectul din Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a semnat luni, 2 august 2021, ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Ogâgău înainte de termen. Ogâgău a fost condamnat pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 

„Conjunctura prin care s-a ajuns aici...nu mai contează”   

Traian Ogâgău a organizat, luni, o ceremonie de predare a mandatului de primar, pe care a transmis-o, în direct, pe Facebook. Primarul s-a prezentat cu banderola de primar pe care a predat-o succesorului său, viceprimarul oraşului.

Ogâgău, care are pe rol mai multe dosare, a evitat să discute despre motivele pentru care a pierdut mandatul. „De atâtea ori când îmi veţi cere sfatul cu mare drag voi veni şi voi pune osul la treabă. Conjunctura prin care s-a ajuns aici...nu mai contează nimic în momentul de faţă. Vreau să urez succes noii administraţii locale, noului primar şi vouă aveţi încredere că lucrurile merg în continuare aşa cum trebuie cu noua conducere”, a spus fostul edil.

Traian Ogâgău a câştigat alegerile locale din septembrie 2020 cu peste 65% din voturi, el fiind susţinut tacit la aceste alegeri de PNL, care nu a avut candidat pentru Primăria Sângeroz Băi. Edilul, la rândul său, a postat, în acea perioadă, mai multe fotografii pe Facebook în care îşi exprima susţinerea pentru echipa PNL, utilizând inclusiv sigla PNL pe fotografii ale sale. 

 

Citește și: 

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz Băi care și-a filmat fiica în genunchi, a câştigat un nou mandat: "I-am ciuruit"

 

Primarul de la Sângeorz Băi care și-a bătut copilul a avut mandatul suspendat miercuri dar a fost repus în funcție joi

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul