Primarul din Iași, Mihai Chirica, stropit cu iaurt la manifestările din Piaţa Unirii

instant_iasi_atac_chirica_11inquam_photos_liviu_chirica.jpg

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, duminică, de un protestatar în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii din Iaşi
FOTO Inquam Photos / Liviu Chirica
Citeste tot despre: 

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, duminică, de un protestatar în timpul manifestărilor din Piaţa Unirii din Iaşi, fiind stropit pe faţă şi pe haine cu iaurt. Bărbatul a fost ridicat de forţele de ordine.

Oamenii l-au huiduit, duminică, pe Mihai Chirica încă din momentul apariţiei în Piaţa Unirii, acesta fiind stropit de un ieşean cu o substanţă albă, cel mai probabil iaurt.
Chirica s-a retras în Hotelul Traian pentru a se spăla pe faţă, dar şi pentru a-şi curăţa haina. În acelaşi timp, protestatarul a fost ridicat de forţele de ordine pentru a fi legitimat.
Ulterior, Mihai Chirica a declarat jurnaliştilor că a fost vorba de iaurt, dar că nu va depune plângere împotriva persoanei care l-a stropit. 


Edilul crede că politicienii trebuie să fie atenţi la ceea ce fac, pentru că s-au acumulat multe frustrări în societate în ultimii 30 de ani.
"Nu am intoleranţă la lactoză. Mă bucur că era un produs românesc. Omul şi-a vărsat năduful pe mine", a afirmat edilul Mihai Chirica.

Manifestările din Piaţa Unirii au durat 30 de minute, în piaţă fiind prezente peste 500 de persoane.
Peste o sută de ieşeni au protestat, duminică, având bannere şi pancarte cu mesaje pro-autostradă, acţiunea desfăşurându-se în Piaţa Unirii, unde au avut loc manifestările oficiale dedicate Unirii Principatelor Române.
Acţiunea a fost iniţiată de către asociaţia ”Împreună pentru A8”, care militează pentru construcţia autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1