Primarul din Baia Mare a fost reținut de DNA

Ultima actualizare:

    Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost reținut pentru luare de mităFoto: Facebook
Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost reținut pentru luare de mităFoto: Facebook

Cătălin Cherecheș, primarul orașului Baia Mare, a fost reținut de DNA, în seara de marți, 26 aprilie. Edilul a fost acuzat de luare de mită și chiar a fost prins în flagrant tot în ziua de marți, când asupra lui Cherecheș au fost găsiți 30.000 de lei.

Conform acuzațiilor DNA, Cherecheș i-a propus denunțătorului să ocupe o funcție de conducere în cadrul Fotbal Club Municipal Baia Mare (FCM Baia Mare), cu condiția ca edilul să primească o parte din banii primiți de club pentru plata datoriilor, notează DIGI24.

Astfel, în baza înțelegerii dintre cei doi, în perioada martie-august 2015, inculpatul Cherecheș Cătălin a pretins și a primit de la persoana respectivă suma de 70.000 lei, în mai multe rânduri, direct sau prin intermediar.

La data de 26 aprilie 2016, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Cherecheș Cătălin fiind găsită suma de 30.000 lei.

Cu patru ore în urmă, edilul a publicat pe Facebook un mesaj însoțit de un filmuleț, prin care îi anunța pe locuitorii din Baia Mare, dar și pe toți românii că nu a fost reținut. Iată că la doar patru ore distanță, Cherecheș a fosr reținut de DNA: "Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor video, dar este pentru prima dată în viața mea când am fost nevoit să mă filmez pe mine, pentru a demonstra că sunt cât se poate de liber, în pofida minciunilor promovate de anumite entități media care mă dau reținut ba pentru 24 de ore, ba pentru 29 de zile... În acest moment sunt în biroul meu de la primărie și stau de bunăvoie la dispoziția celor care își fac doar datoria. Orice nelămurire există, o lămurim. Îi rog pe toți cei care mă cunosc și știu cine sunt să nu creadă toate minciunile lansate de unii din dorința de a mă vedea în genunchi. Mie îmi place să stau cu fruntea sus și la fel voi sta și în continuare! Pentru băimăreni și pentru Baia Mare!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net