Primăriţa Elena Lasconi se plânge că nu are bani pentru asfaltări: "Iau în calcul şi varianta de a face un credit"

Ultima actualizare:

    “Toate străzile din Câmpulung Muscel sunt praf”, explică edilul Elena LasconiFoto: Facebook
“Toate străzile din Câmpulung Muscel sunt praf”, explică edilul Elena LasconiFoto: Facebook

Dezamăgită! Elena Lasconi, unul dintre semnatarii scrisorii deschise în care primarii USR condamnă alocarea pe criterii politice a unui miliard de lei din Fondul de rezervă al Guvernului, arată că nu-şi poate atinge obiectivele propuse. Fost jurnalist la PRO TV, edilul oraşului Câmpulung Muscel (Argeş) explică, pentru adevarul.ro, ce proiecte au rămas în aer ca urmare a deciziei luate de premierul liberal Florin Cîţu.

”E păcat că politicienii din ziua de azi nu folosesc politica drept un instrument cu ajutorul căruia să-i ajute pe oameni. E mai importantă puterea şi poziţia în partid. E trist că se întâmplă lucrul ăsta”, spune primăriţa.

Lucrările aşteptate de locuitorii din Câmpulung Muscel, pentru care Elena Lasconi îşi pusese speranţe în banii ajunşi, până la urmă, la alte primării, rămân în aşteptare. “Ne-ar fi trebuit fonduri pentru nişte străzi la care aveam inclusiv studii de fezabilitate, care trebuie asfaltate. Bani europeni nu sunt pentru asfaltare până în 2027 şi aici toate străzile sunt praf. Din cele 225 de străzi ale oraşului, nu cred că există două care să fie OK, pentru că şi alea sunt cârpite. Mai avem un pod foarte tranzitat, care, conform expertizei, trebuie demolat. Avem studii de fezabilitate inclusiv pentru locuri de joacă pentru copii. În ultimii zece ani, locurile de joacă au fost făcute fără autorizaţie. Ne-ar fi fost de ajutor şi pentru finalizarea lucrărilor la Bulevardul Pardon, la care avem finanţare, dar, pentru că preţurile materialelor de construcţii au crescut cu peste 45%, este posibil ca şi valoarea lucrărilor să crească”, se plânge edilul.

“Trebuie să te descurci din fonduri proprii, ceea ce este exclus, aşa că iau în calcul şi varianta de a face un credit”, încheie Elena Lasconi.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net