Primarii nu-l mai vor pe Pomohaci la spectacole: „Fug de el ca dracu' de tămâie“

Ultima actualizare:

    Cristian Pomohaci, ocolit de organizatorii de spectacole de Zilele OrașuluiFoto: Facebook
Cristian Pomohaci, ocolit de organizatorii de spectacole de Zilele OrașuluiFoto: Facebook

Cristian Pomohaci a devenit inițial celebru în România datorită faptului că nu este doar preot, ci cântă și muzică populară. În urma scandalului de pedofilie în care a fost implicat în ultima perioadă, se pare că nici ca artist nu mai este privit cu același respect ca altă dată. Primarii unor comune nici nu vor să-l mai vadă la Zilele Orașului.

Acuzațiile potrivit cărora ar fi vrut să corupă sexual un minor în urmă cu doi ani i-au afectat semnificativ imaginea publică și nici măcar la zilele festive ale comunelor din România nu mai este invitat să cânte, după cum precizează Adevărul.ro.

Se autoinvita să cânte la Ziele Orașului

În județul Neamț, preotul Pomohaci mergea foarte des să cânte la zilele comuelor atunci când era invitat și de fiecare dată venea de acolo cu sume considerabile de bani. Sursa citată relatează că anul trecut, în ajunul Crăciunului, Pomohaci a susținut un concert de colinde pe scena Casei Culturii „Ion Creangă” din Târgul-Neamț. într-un moment de pauză, când dialoga cu spectatorii, preotul s-a autoinvitat la Zilele Orașului Târgu-Neamț, care urmează să fie organizate în luna septembrie a acestui an.

„Dacă cei care conduc Cetatea vor gândi că la vară...când este sărbătoarea orașului dumneavoastră?...Pe 8 septembrie, deci la toamnă. Când se va serba orașul dumneavoastră pe 8 septembrie și dacă Primăria sau măcar dumneavoastră vă aduceți aminte să faceți o cerere: Să vie popa cu oile”, le-a vorbit Pomohaci spectatorilor prezenți la spectacol.

Daniel Harpa, primarul din Târgu-Neamț, a declarat că nu a fost prezent atunci la spectacolul de colinde și nici nu se gândește să-l mai invite vreodată pe Pomohaci să cânte la Silele Orașului.

„Am auzit că el și-a exprimat dorința, dar este exclus să-l  invităm la Zilele Orașului. La concertul de colinde de anul trecut, organizat de directorul Casei Culturii, nu am fost prezent pentru că am fost deranjat de faptul că nu s-a respectat contractul. Trebuiau să vină trei artiști și a venit doar el cu ansamblul lui.”

Primarul din comuna Bozieni, unde Pomohaci nu a juns niciodată să cânte, a declarat că nici nu i se va da ocazia pentru simplul motiv că e prea scump.

„Nu l-aş aduce pentru că e prea scump, am auzit că vrea vreo 2000 de euro. În plus, pe la noi la Bozieni se ascultă muzică moldovenească. Şi chiar dacă nu era , sau , tot nu l-aş chema aici pentru că suntem o comună săracă, noi lucrăm cu artişti de mâna a treia. Am auzit că un coleg primar bâjbâia zilele trecute să-l invite, dar s-a răzgândit, să nu-l bată lumea cu pietre. Eu vă spun: nu mai pupă Pomohaci de-acuma zilele comunelor, fug primarii ca dracu' de tămâie de el“, a declarat Doinel Grumezescu, cel mai longeviv primar din Neamț.

Acesta nu este singurul primar din Neamț care se opune venirii lui Cristian Pomohaci la Zilele Orașului: „Le-am zis să anuleze, că nu vreau să mă bată lumea cu pietre! Oamenii din comuna mea sunt foarte credincioşi, nu mi-ar fi iertat o asemenea îndrăzneală”, a declarat un primar care a preferat să rămână anonim, conform Vestea.net. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net