Primăria Capitalei schimbă termenul până la care pot fi folosite eco-voucherele

eco-vouchere.jpg

Valoarea eco-voucherelor este de 9000 de lei
Eco-voucherele oferite de Primăria Capitalei au fiecare o valoare de 9000 de lei

Bucureștenii s-au înghesuit să primească eco-voucherele oferite de Municipalitate dar nu să le și folosească. Primăria Capitalei vrea să prelungească termenul fixat pentru cumpărarea de mașni nepoluante folosind drept avans ecovoucherele de 9000 de lei bucata.

S-a numit pompos”Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare”prin care Primăria Capitalei vroia să elimine de pe străzi hărburile. În cadrul campaniei, au fost acordate proprietarilor de mașini vechi 5000 de eco-vouchere în valoare de 9000 de lei bucata. Cupoanele valorice urmau să fie folosite drept avans pentru achiziționarea unei mașini noi, nepoluante. Bucureștenii s-au înghesuit să primească eco-voucherele, având drept termen 30 septembrie pentru a le folosi. Timpul a trecut, iar cu aproape o lună înainte de finalizarea acțiunii, reprezentanții Primăriei Capitalei au descoperit că brusc că au fost folosite doar 4100 dintre eco-vouchere. Soluția? Prelungirea termenului de folosire cu două luni. Motivul principal? În august au fost folosite foarte puține eco-vouchere pentru că lumea a fost plecată în vacanță. Iar pentru cei care fac tranzacțiile acum, perioada de timp dintre comandă propriu-zisă și livrarea autoturismului depășește data de 30 septembrie, limita de valabilitate a eco-voucherului.”Considerăm că se impune prelungirea termenului de valabilitate a eco-voucherului cu încă două luni, până la data de 30 noiembrie 2019, aspect ce conduce la prelungirea perioadei de decontare a acestora până la 30 aprilie 2019”, se arată în expunerea de motive ce însoțește proiectul.”Parlamentul”Capitalei va decide asupra proiectului în ședința din 17 septembrie

 

Citiți și

 

Primăria Capitalei a publicat lista celor care vor primi eco-vouchere

 

PEVAUTO. Cum te inscrii pentru eco-voucherele de la Primarie

Loading...

Citește și

  • Eco-voucherele obținute prin înscrierea în aplicația PEVAUTO își propun scăderea numărului de vehicule uzate de pe străzi

    Începând cu data de 25.10.2018, ora 18.00, bucurestenii se pot înregistra în aplicatia PEVAUTO, pentru a beneficia de programul Municipal „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”. Înregistrarea se face prin accesarea site-ului www.pmb.ro, secțiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”.

  • Mașini electrice, hibride, non-disel pot fi cumpărate cu eco-vouchere

    Primaria Capitalei a publicat lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere acceptați în cadrul ”Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”. Aici verifici dacă ești pe listă!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1