Primar din Dolj, amendat de poliţie pentru că a făcut scandal în faţa secţiei de vot

politia.jpg

Politia cercetează maimulte persoane după ce un copil de 17 ani a fost bătut pe stradă de niște cerșetori
Poliția audiayă mai multe persoane

Un incident incredibil a avut loc în comuna doljeană Rast. Primarul a fost amendat, duminică, de poliţiști, cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce ar fi provocat un scandal în faţa secţiei de votare. Edilul nu –i lăsa pe cei veniţi din alte localităţi să intre în secţia de votare.

Edilul amendat cu suma de 200 de lei este Iulian Selişteanu din comuna doljeană Rast, potrivit stiripesurse.ro.

Poliţia a transmis că o femeie a sunat la 112 şi a sesizat faptul că primarul stă în faţa unei secţii de votare şi nu lasă să intre persoanele domiciliate în alte localităţi.

Poliţiştii care au mers la faţa locului au constatat că cele sesizate nu se confirmă, însă au hotărât să-l amendeze pe edil cu 200 de lei pentru că ar fi făcut scandal.

„Primarul unei localități din Dolj a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice în fața secției de votare”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne (MAI) într-un comunicat.

Primarul s-ar fi certat cu cei care erau din alte localități și au venit să voteze acolo, dar și cu femeia care l-a reclamat la poliție.

Ministerul de Interne a transmis că, în primele 6 ore de la începerea scrutinului, au fost înregistrate sute de semnalări de vot multiplu dar şi alte incidente grave. Unele dintre acestea nu s-au confirmat, însă au fost şi multe cazuri în care s-au aplicat amenzi şi se fac cercetări penale.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1